Aktuelno iz kulture

Treća sezona serije "Državni službenik" premijerno za vikend na Superstar TV

Komentari

Autor: 24sedam

22/04/2022

-

14:00

Treća sezona serije "Državni službenik" premijerno za vikend na Superstar TV
Treća sezona serije "Državni službenik" premijerno za vikend na Superstar TV - Copyright Promo/Vladimir Avramović/Irena Canić

veličina teksta

Aa Aa

Tokom uskršnjeg vikenda, 23. i 24. aprila od 21 čas, na Superstar TV biće prikazane prve dve epizode treće sezone popularne serije "Državni službenik".

U nastavku krimi sage u produkciji Telekoma Srbija i Filma danas, pandemija korona virusa je počela, pojavljuju se nove pretnje, misteriozni likovi i neočekivani obrti. Pritom, služba sada ima novog rukovodioca, a agenti nove tajne zadatke, piše portal 24sedam.

Promo/Vladimir Avramović/Irena Canić

 

Usled opšteg straha od pandemije i nedostatka potrebnih zdravstvenih materijala, služba strahuje od nemira i smatra to ratnim stanjem. Zemlja se zatvorila, ali u Srbiju ipak stiže tajanstveni amerikanac koji ima poslovni predlog za Iliju (Žarko Laušević), međutim neko se meša u te planove.

Promo/Vladimir Avramović/Irena Canić

 

Pored protivljenja Aninom (Vaja Dujović) povratku u Službu, Lazar (Milan Marić) se na samom počektu suočava sa većim problemima nakon što je poslao svoj tim na mađarsku granicu da preuzmu respiratore. Iako je ceo svet stao, borba za svaki dah, za svaki respirator, za svaki trenutak mira stanovnika ove zemlje postala je glavna misija za agente Službe.

Promo/Vladimir Avramović/Irena Canić

 

Pored Srbije, novih 14 epizoda je snimano i u Istanbulu, a obeležiće ih veoma neizvesna i uzbudljiva akcija.

Promo/Vladimir Avramović/Irena Canić

 

Inače, "Državni službenik" je domaća serija koja je napravila globalno najveći uspeh jer su prava na emitovanje zajedničkog ostvarenja kompanije Telekom Srbija i produkcijske kuće Film Danas, otkupile mnoge svetske platforme.

Za španska govorna područja, likovi serije su čak "progovorili" i španski jezik.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura

Blago se vraća u Srbiju: Sliku Vlaha Bukovca koja je ukradena iz dvorca Dunđerski pre 29 godina policija našla u Cirihu