Reflektor

Nebojša Milovanović o drugoj sezoni "Tajni vinove loze": Ni svojoj deci ne otkrivam šta će se desiti u seriji

Komentari

Autor: RTS

08/04/2022

-

17:51

Nebojša Milovanović o drugoj sezoni "Tajni vinove loze": Ni svojoj deci ne otkrivam šta će se desiti u seriji
Nebojša Milovanović o drugoj sezoni "Tajni vinove loze": Ni svojoj deci ne otkrivam šta će se desiti u seriji - Copyright rts.rs

veličina teksta

Aa Aa

Drugu sezonu serije "Tajne vinove loze", publika kraj malih ekrana ima priliku da gleda na Superstar TV radnim danima u 21 sat, ali i na Prvom programu RTS (od 20h).

Glumac Nebojša Milovanović tumači ulogu Zorana Tomovića, brata Vuka Tomovića, nad kojim se i dalje nadvijaju aveti prošlosti.

Milovanović je gostujući na RTS rekao da gleda svaku novu epizodu i da im se raduje, jer su "sve uzbudljivije i bolje", istakavši da je serija "Tajne vinove loze" prošle godine bila najgledanija u moru drugih, zbog čega je i nagrađena.

U fokusu novih epizoda su i dalje vino, imperija porodice Tomović, odnos između Vuka, Vere i Jelene, ali i mnogo toga novog.

"Prvi deo je govorio najviše o tome - ko je ubio Teodoru. To je bilo čuveno pitanje, u jednom momentu se cela Srbija pitala ko ju je ubio... Ja to nisam smeo da kažem nikome, ni na televiziji, nisam smeo ni svojoj deci da kažem", rekao je glumac za RTS i naglasio da nova sezona nosi mnogo više pitanja i tajni od prethodne.

Kaže da je lik u čijoj se koži našao - Zoran Tomović, krenuo da se reintegriše i da sezonu počinje sa usponom.

"Scenaristi i pisci su osetili da Zoran ima potencijala da se razvija u drugom smeru. Bilo je mnogo loše, ali dali su mu novu šansu i rekli - hajde da krenemo u drugom pravcu.  Ipak, za njega se i dalje lepe problemi na sve strane... Da li će uspeti, videćemo", ostao je misteriozan Milovanović.

Popularna serija, rađena u koprodukciji Telekoma Srbija i MetRo Productions-a, bila je najgledanija domaća serija prethodne godine, a s razlogom joj je pripala i nagrada Festivala drama i serija (FEDIS).

Kroz ovu romantičnu i napetu vinsku sagu snimljenu pod rediteljskom palicom, Ane Marie Roši, Gorčina Stojanovića, Dejana Karaklajića i Marka Glušića vode nas vrsna glumačka ekipa u čijem sastavu su imena i poput Nikole Kojo, Slobode Mićalović, Vojina Ćetkovića, Anite Mančić , Dare Dhokić, Milice Zarić Sene Ðorović, Luke Grbića, Gorana Sultanovića, Miodraga Mikija Krstovića, Vanje Nenadić...

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura