Reflektor

Završeno snimanje treće sezone serije "Državni službenik", emitovanje u aprilu na Superstaru

Komentari

Autor: Euronews Srbija

01/03/2022

-

11:52

Završeno snimanje treće sezone serije "Državni službenik", emitovanje u aprilu na Superstaru
Završeno snimanje treće sezone serije "Državni službenik", emitovanje u aprilu na Superstaru - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Završetak snimanja treće sezone popularne serije "Državni službenik" obeleženo je prošle nedelje velikom proslavom u prestoničkom klubu "Black George". Proslavi su prisustvovali glumci, produkcija i članovi ekipe koja je vredno radila na projektu. Glavni glumci, Milan Marić i Vaja Dujović, bili su najveseliji gosti, bend je ispunio svaku Vajinu želju, a Milan se neumorno slikao sa obožavateljkama.

Režiju novih 12 epizoda serijala potpisuje Miroslav Lekić, dok su za na scenariju radili Staša Bajac i Vladimir Kecmanović, a treći nastavak će premijerno biti prikazan u aprilu na kanalu Superstar TV.

Treća sezona vodi nas u svet okovan pandemijom koronavirusa i prikazuje na koji način jedna krizna situacija poput ove može uticati na sve sfere društva.

Zadatak Lazara Stanojevića, čiji lik već tri sezone tumači glumac Milan Marić, ovog puta je još komplikovaniji. Služba mora da stavi situaciju pod kontrolu, a Lazar to isto mora da učini sa svojim životom.

U novim epizodama ponovo ćemo gledati Tihomira Stanića i Marka Janketića, u ulogama Marjanovića i inspektora Mirka, kao gostujuće likove iz serijala "Ubice mog oca".

Preporuka za vas

Vaja Dujović: Igram u novoj predstavi o ženama koje su nešto značajno uradile za Srbiju, a danas su pomalo zaboravljene
Milena Radulović: Iz Beograda nosim smeh i humor, a iz Rusije šaljem njihovu veru u čuda i najbolji ishod

Komentari (0)

Kultura