Aktuelno iz kulture

“Državni službenik” stigao do Brazila: Popularnu seriju pratiće 30 miliona ljudi

Komentari

Autor: 24sedam

22/09/2021

-

13:40

“Državni službenik” stigao do Brazila: Popularnu seriju pratiće 30 miliona ljudi
“Državni službenik” stigao do Brazila: Popularnu seriju pratiće 30 miliona ljudi - Copyright Printscreen/superstartv

veličina teksta

Aa Aa

Kompanija "Telekom Srbija", zajedno sa produkcijskim kućama "Dandelion Productions" i "Film Danas", dobila je veliko svetsko priznanje i potvrdu kvaliteta u domenu produkcije serija vrhunskog kvaliteta - brazilska platforma "Globoplay" otkupila je ekskluzivna prava na emitovanje kriminalističke serije "Državni službenik", piše portal 24sedam.

"Globoplay" je najveća brazilska striming platforma koja svojim pretplatnicima nudi ekskluzivan sadržaj, sa više od 100 miliona sati video-zapisa. Prema dosadašnjim statistikama, čak 30 miliona korisnika uživaće u uzbudljivom trileru i glumačkom umeću Milana Marića, Vaje Dujović, Nebojše Dugalića, Žarka Lauševića, Nenada Jezdića i ostatka ekipe.

Posrednik u sklapanju ovog poslovnog uspeha bila je distributerska kuća "GoQuest Media", koja ima ekskluzivna prava na distribuciju ove serije širom sveta. Predstavnici "Globoplay" platforme izrazili su zadovoljstvo jer je "Državni službenik" pronašao svoj put do Južne Amerike i sigurni su da će lokalna publika verno pratiti svaku epizodu.

"Velika zainteresovanost domaće publike, ali i ovakva saradnja sa inostranim partnerima i producentskim kućama, dokaz je da smo na pravom putu kada je reč o produkciji i ulaganju u srpsku kinematografiju. Nema sumnje da ćemo nastaviti sa proizvodnjom još kvalitetnijeg i zanimljivijeg sadržaja u budućnosti", izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije "Telekom Srbija".

Srpska kriminalistička serija "Državni službenik" oduševila je regionalnu publiku koja željno iščekuje treću sezonu. Tema novih epizoda koje se uveliko snimaju biće veoma aktuelna, pandemija virusa COVID-19. Poznatoj glumačkoj ekipi priključiće se i novi lik kojeg će tumačiti hrvatski glumac Frano Mašković, dok se nakon prve sezone vraća i Igor Đorđević u ulozi Hameda.

Publika će u novim epizodama popularne serije moći da uživa na proleće 2022. godine.

Preporuka za vas

Nebojša Dugalić: U "Braniocu" ćemo videti koliko je teško dokazati nevinost, ali i krivicu
Branka Katić: Dok god dopuštamo da jedni druge vređamo, dotle će nam životi biti mnogo ružniji nego što bi mogli da budu

Komentari (0)

Kultura