Reflektor

"Pevačica" u subotu premijerno na Superstaru: Neki su spremni na pakt s đavolom, ali ne slute koju će cenu platiti

Komentari

Autor: Euronews Srbija

09/09/2021

-

13:05

"Pevačica" u subotu premijerno na Superstaru: Neki su spremni na pakt s đavolom, ali ne slute koju će cenu platiti
"Pevačica" u subotu premijerno na Superstaru: Neki su spremni na pakt s đavolom, ali ne slute koju će cenu platiti - Copyright SuperstarTv/Promo

veličina teksta

Aa Aa

Od subote, 11. septembra, vikendom u 21 sat premijerno će na kanalu Superstar TV biti emitovana serija "Pevačica".

Priča prati Ivanu Lazić (Milica Pavlović), mladu pevačicu rodom iz provincije koja pobedom na velikom muzičkom takmičenju dobija sve o čemu je ikad sanjala: život u velikom gradu, slavu, popularnost, brojne nastupe i putovanja, ali i ljubav najpoznatijeg muzičkog kompozitora i producenta u zemlji, Vlade Vidaka (Miloš Timotijević). I dok se Ivana trudi da zaboravi svoj prethodni život i sve ono iz čega je potekla, počinje da joj se dešava niz misterioznih stvari koji će se završiti na tragičan način - njenim ubistvom.

Tražeći racionalne odgovore o Ivaninoj smrti, privatni detektiv Bojan (Zlatan Vidović), koji pored policije i inspektora Radeta (Igor Đorđević), radi na rasvetljavanju njenog ubistva, suočava se i sa nečim iracionalnim što dugo neće moći da razume.

Serija kroz svet estrade, magije i vidovnjaka pokazuje koliko su neki ljudi u jednom trenutku spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele, ali i ne slute kolika je zapravo cena svega. I da ona mora da se plati.

Ostvarenje potpisuju Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, a režiju Miloš Kodemo.

Glumačku postavu serije "Pevačica" čine i Jelena Moor, Nikola Rakočević, Nataša Ninković, Boris Komnenić, Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović i mnogi drugi!

"Pevačica" će od petak, 17. septembra, biti na programu i televizije Ping, svakog petka u 21 čas.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura