Aktuelno iz kulture

Najavljen nastavak filma "Prljavi ples": Šta će biti s likom kog je igrao Patrik Svejzi?

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

01/05/2022

-

11:21

Najavljen nastavak filma "Prljavi ples": Šta će biti s likom kog je igrao Patrik Svejzi?
Najavljen nastavak filma "Prljavi ples": Šta će biti s likom kog je igrao Patrik Svejzi? - Copyright Prinstscreen YouTube/Movieclips

veličina teksta

Aa Aa

Trideset pet godina od premijere hit filma "Prljavi ples" snima se nastavak tog ostvarenja, u kom će se ponovo pojaviti Dženifer Grej kao Frensis Bejbi Hausman, najavio je Entertainment Weekly.

Snimanje tog ostvarenja najavljeno je na nedavno završenom događaju Cinemacon u Las Vegasu, ali o njemu još nema mnogo informacija.

Zna se da je Grej izvršna producentkinja ovog projekta, kao i da ga režira Džonatan Livajn.

"To će biti baš onaj romantični, nostalgični film za kojim su fanovi čeznuli", saopštila je kompanija Lionsgate, koja je film snimala pre dve godine. 

Zvezda filma prljavi ples Patrik Svejzi, koji je igrao zanosnog instruktora plesa Džonija Kasla, preminuo je 2009. godine u 58. godini života, a nije poznato šta je planirano u nastavku kada je reč o njegovom liku.

Originalni "Prljavi ples" snimljen je 1987. godine s malim budžetom, a zaradio je više od 210 miliona dolara. Osvojio je Oskara za najbolju pesmu "(I've Had) The Time of My Life", a publika je zavolela likove, muziku i njihove legendarne plesne pokrete, uključujući i čuveno podizanje.

Zahvaljujući tako velikom uspehu, film je imao nekoliko spinofova, uključujući i kratku seriju koja je prikazivana 1988, a 2004. snimljen je i prednastavak "Dirty Dancing: Havana Nights", koji nije postigao naročit uspeh u bioskopima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura