Reflektor

Mel Gibson najavio novi nastavak "Smrtonosnog oružja": Ja režiram peti deo

Komentari

Autor: Independent

15/11/2021

-

19:59

Mel Gibson najavio novi nastavak "Smrtonosnog oružja": Ja režiram peti deo
Mel Gibson - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Mel Gibson najavio je peti nastavak "Smrtonosnog oružja" koji će, nakon smrti reditelja Ričarda Donera, sam režirati.

Gibson je prisustvovao događaju pod nazivom "Iskustvo sa Melom Gibsonom" ("An Experience with Mel Gibson") u Londonu, tokom kog je publici ispričao kako je došlo do njegovog novog rediteljskog projekta.

"Ričard Doner, čovek koji je režirao sve 'Smrtonosne' filmove, je bio veliki lik. Radio je na scenariju i prilično odmakao s tim, ali mi je jednog dana rekao: 'Slušaj mali, ako bacim kašiku, ti ćeš ovo raditi'. Ja sam rekao: 'Ma daj, ćuti', ali on je zaista preminuo", rekao je Gibson.

Doner je umro u julu u 92. godini života, nakon što je režirao četiri filma iz franšize "Smrtonosno oružje" od 1987. do 1998. godine, u kojim je uz Gibsona, igrao i Deni Glover.

"Tražio mi je da to uradim i u tom trenutku, nisam ništa obećao. Ali on je to rekao i svojoj ženi i studiju i producentu. Tako da ću ja režirati peti nastavak", ispričao je glumac, prema pisanju portala Independent.

Gibson nije otkrio da li će se ponovo naći u ulozi Martina Rigsa, niti da li možemo da očekujemo Glovera kao njegovog partnera Rodžera Merta. Međutim, Den Lin producent TV serije "Smrtonosno oružje" koja je emitovana od 2016. do 2019. godine, otkrio je prošle godine na okruglom stolu časopisa Hollywood reporter, dok je Doner još bio živ, da su i Gibson i Glover raspoloženi da se vrate u još jednom nastavku.

Takođe, glumca i reditelja uskoro ćemo moći da gledamo u filmu "Hot Seat", u kom igra bivšeg hakera, koji pokušava da iz zgrade pune zamki izbavi čoveka (Kevin Dilon) ispod čije je stolice podmetnuta bomba. Takođe, angažovan je i u prednastavku franšize "Džon Vik" - "The Continental" - mini seriji o poreklu čuvenog "hotela za ubice". 

On se ranije retko pojavljivao u serijama, otkako je svoju prvu ulogu dobio u australijskom tv programu "The Sullivans".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura