Aktuelno iz kulture

Počela prijava za 3.000 poklon ulaznica medicinskim radnicima

Komentari

Autor: Euronews

14/06/2021

-

15:53

Počela prijava za 3.000 poklon ulaznica medicinskim radnicima
Počela prijava za 3.000 poklon ulaznica medicinskim radnicima - Copyright E-Stock/Miloš Zunjić

veličina teksta

Aa Aa

"Kao skroman znak zahvalnosti medicinskim radnicima, koji više od godinu dana stoje na prvoj liniji fronta borbe protiv koronavirusa, Egzit u saradnji s Ministarstvom zdravlja poklanja 3.000 ulaznica za prvi dan festivala, četvrtak, 8. jul", navode iz orgranizacije festivala.

Na ovom linku medicinski radnici se mogu prijaviti, a ulaznice će biti podeljene po redosledu prijavljivanja, dok će prednost imati oni medicinski radnici koji imaju legitimaciju "Za naše heroje".

Elektronske ulaznice će potom biti poslate mejlom i biće personalizovane, a na samom ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu uz nju će biti potrebno pokazati ID legitimaciju i/ili potvrdu o zaposlenju koju izdaje medicinska ustanova.

"Besplatne ulaznice mali su znak pažnje i zahvalnosti prema medicinskim radnicima koji više od godinu dana bezrezervno štite naše živote, radeći u dosad neviđenim okolnostima. Ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, na velikoj proslavi dve decenije Egzit festivala, slavićemo život i vraćanje svemu što nas čini srećnima i želimo da deo proslave budu i medicinski radnici, koji su podneli najveći teret pandemije", dodaju iz organizacije.

Proslava dve decenije festivala biće održana od 8. do 11. jula, a prvog dana nastupiće zvezde elektronske muzike DJ Snake, Nina Kraviz, Amelie Lens, Tijana T, Patrice Bäumel, Agents of Time i mnogi drugi.

Preporuka za vas

Anketa Egzita pokazala više od 70 odsto posetilaca festivala vakcinisano ili preležalo koronavirus
Pali novi rekordi i festivalski sajt: Prvi kontigent jednodnevnih ulaznica za Egzit otišao za samo šest minuta
Amerika se otvara za koncerte i festivale: Geta nastupio pred 15.000 ljudi u Njujorku!
Egzit poklanja 3.000 ulaznica zdravstvenim radnicima, a ministarstvo će obezbediti vakcine za 1.500 inostranih izvođača i posetilaca

Komentari (0)

Kultura