Aktuelno iz kulture

Njegovo veličanstvo Kristofer Voken se pridružuje glumačkoj postavi filma "Dina"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

15/05/2022

-

08:09

Njegovo veličanstvo Kristofer Voken se pridružuje glumačkoj postavi filma "Dina"
Njegovo veličanstvo Kristofer Voken se pridružuje glumačkoj postavi filma "Dina" - Copyright Prinstscreen YouTube/BIGGOODERS

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Kristofer Voken dobio je važnu ulogu u nastavku filma "Dina" Denija Vilneva - padišaha cara Šadama Korina IV, saznje Deadline.

Deni Vilnev najavio je da će se film naći u bioskopima 20. oktobra sledeće godine, a u njemu bi trebalo da se nađu i mlada zvezda Ostin Batler, kao i glumica Florens Pju.

Voken igra vladara kompletnog poznatog kosmosa, koji je izuzetno važan lik u knjigama Frenka Herberta, prema kojima se snima ova franšiza.

Tu ličnost je u filmu iz 1984. igrao Hose Ferer, dok je u seriji iz 2000. uloga bila poverena Đankarlu Đaniniju.

Ranije je potvrđeno da će Voken igrati kao Bart Gudman u novoj naučno-fantastičnoj seriji "Severance" koja će se emitovati na striming platformi Apple TV+.

Od prošle godine, Vokena možemo videti u serijskoj komediji-trileru "The Outlaws" Stivena Merčanta, koji je jedan od autora britanske verzije serije "The Office". 

Priča prati sedmoro ljudi, potpuno drugačijih životnih priča, koji zajedno odslužuju kaznu društveno korisnog rada, zbog manjih prestupa koje su napravili. 

Oni imaju zadatak da očiste napuštenu javnu zgradu, ali se njihov život menja kada u tavanici pronađu gomilu novca.

Voken je osvojio Oskara za ulogu u filmu "Lovac na jelene".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura