Aktuelno iz kulture

Azijska verzija "La casa de papel": Šta bi se desilo kada bi se pomirile Južna i Severna Koreja?

Komentari

Autor: Euronews Srbija

23/05/2022

-

15:47

Azijska verzija "La casa de papel": Šta bi se desilo kada bi se pomirile Južna i Severna Koreja?
Azijska verzija "La casa de papel": Šta bi se desilo kada bi se pomirile Južna i Severna Koreja? - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Korejska verzija hit serije "La casa de papel" biće dostupna na Netfliksu od 24. juna, a taj striming servis nedavno je objavio i novi trejler koji nas bliže upoznaje sa novim, a poznatim "pljačkašima".

Nova najava pruža uvid u konflikt koji je doveo do pomirenja Severne i Južne Koreje, ali i stvaranja nove valute njihove ekonomske unije. 

Međutim, dok svet misli da je napravljen korak napred ka stabilnijem i boljem životu njihovih stanovnika, u stvarnosti siromašni postaju još siromašniji, a bogati bogatiji.

Pošto više ništa nemaju da izgube, jedna ekipa planira ogromnu pljačku.

U prvih 12 epizoda ove serije u režiji Kim Hong Suna igraju glumci koje već dobro znamo iz velikih južnokorejskih ostvarenja kao što su Ju Dži Te ('Oldboy'), Kim Junđin ('Izgubljeni') i Park Hae Su ("Squid Game").

riginalna serija snimana je u Španiji i jedna je od najgledanijih u istoriji Netfliksa, a poslednja epizoda emitovana je prošle godine.

Taj striming servis, koji je nedavno zabeležio velike gubitke, oslanja se na dalji život svojih najpopularnijih programa, pa je tako najavljeno i da će se snimati spinof "La casa de papel" posvećen Berlinu.

Glumac Pedro Alonso koji je u seriji "La Casa De Papel" igrao taj lik, rekao je nedavno da je završetak te serije "kraj jednog ciklusa i početak novog". 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura