Aktuelno iz kulture

Lejdi Gaga u pregovorima za ulogu Harli Kvin u nastavku "Džokera"

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

14/06/2022

-

12:22

Lejdi Gaga u pregovorima za ulogu Harli Kvin u nastavku "Džokera"
Lejdi Gaga u pregovorima za ulogu Harli Kvin u nastavku "Džokera" - Copyright AP/Vianney Le Caer/Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Lejdi Gaga je u pregovorima da se pridruži nastavku filma "Džoker" i to kao Harli Kvin, saznaje Hollywood Reporter.

Reditelj Tod Filips, čiji je prvi deo sage o jednom od najživopisnijih neprijatelja Betmena zaradio preko milijardu dolara u bioskopima, ovog puta navodno priprema mjuzikl, a scenario je napisao sa Skotom Silverom.

Novi projekat najavio je prošle nedelje na društvenim mrežama, objavivši sliku scenarija i nagoveštaj da će se film zvati "Joker: Folie à deux", odnosno "Ludilo udvoje", što su mnogi već tad protumačili kao znak da bi u filmu mogla da se nađe i jedina prava partnerka Džokera - Harli Kvin.

 

 

Džoker je u ranijim inkarnacijama imao turbulentnu vezu sa Harli Kvin, njegovom doktorkom iz psihijatrijske ustanove Arkam, koja se u njega zaljubljuje i učestvuje u njegovim zlodelima.

Ova Harli je u sasvim drugačijem DC univerzumu od one koju je igrala Margo Robi u "Odredu otpisanih" i drugim filmovima.

Nije poznato da li je u planu da Lejdi Gaga i muzički doprinosi ovom projektu, ali ono što je poznato, je da je glumica i muzičarka već uspešno sarađivala sa Filipsom u ostvarenju "Zvezda je rođena" u kom je on bio producent.

Hoakin Finiks osvojio je Oskara za svoju ulogu Džokera, odnosno Artura Fleka i očekuje se da će zaigrati i u nastavku, mada Worner Bros još nisu dali zvaničnu potvrdu da je ugovor sa glumcem potpisan.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura