Aktuelno iz kulture

Tvorci hit serije "Stranger Things" se izvinjavaju obožavaocima zbog greške koju su napravili

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

14/06/2022

-

13:29

Tvorci hit serije "Stranger Things" se izvinjavaju obožavaocima zbog greške koju su napravili
Tvorci hit serije "Stranger Things" se izvinjavaju obožavaocima zbog greške koju su napravili - Copyright Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Četvrta sezona serije "Stranger Things" stigla je na velika vrata nakon trogodišnjeg čekanja, predstavivši nam nove nevolje naših junaka iz osamdesetih, kojima je život zagorčao brutalni neprijatelj Vekna.

I dok je svet prepričavao upečatljive scene iz prvog dela nove sezone, među kojima je smeh Nikole Đurička u ulozi prevrtljivog krijumčara Jurija i spasavanje Maks Mejfild uz muzičku podlogu Kejt Buš "Running Up That Hill", pojedini su se prisetili jednog propusta kreatora serije, koji su zaboravili da obeleže rođendan jednom od likova.

Vil Bajers (Noa Šnap), sin Vinone Rajder, se u drugoj epizodi sreće sa Majkom i Ileven, a u jednom kadru ljubiteljima serije nije promakao prikaz datuma na jednoj kameri - 22. mart 1986.

Tog dana je, prema onome što znamo iz druge sezone serije, Vilov rođendan, ali u ovoj epizodi se toga niko od njegovih drugara ne seća.  Pojedini ljubitelji serije podelili su svoje zapažanje na društvenim mrežama, na šta su reagovali i tvorci serije.

 

 

Tokom intervjua za Variety braća Dafer, Ros i Met, otkrili su da su pogrešili. 

"Iskren odgovor (na pitanje da li su svi zaboravili Vilov rođendan) je da smo i mi, kao i likovi iz serije, zaboravili. Tako da sada raspravljamo da li ćemo prilagoditi datum Vilovog rođendana ili ćemo jednostavno pustiti da to tako tužno prođe", rekao je Met.

Ros je u svoju odbranu istakao da se propust dogodio jer je datum određen pre šest godina.

"To je očigledna greška i žao nam je. Izvinjavamo se fanovima, a naročito Vilu! To nije fer", dodao je Met.

Finale 4. sezone hit serije "Stranger Things" biće dostupno od 1. jula na Netfliksu, a taj striming servis nedavno je predstavio i prvi tizer.

Od ranije je poznato da se drugi deo ove sezone sastoji od dve epizode filmskog formata: jedna će trajati sat i 25 minuta, a druga čak dva sata i 19 minuta.

"To je ogromna, ogromna završnica. Neću da kažem da je sve u akciji, ali ima mnogo akcionih scena i mnogo velikih emotivnih trenutaka za likove", nagovestio je za Entertainment Weekly kreator serije Met Dafer, dodavši da u rukavu imaju još iznenađenja.

Novi trejler ne otkriva šta se dogodilo sa Jurijem, likom kog u seriji igra Nikola Đuričko, ali ni Džojs (Vinona Rajder) i Dmitrijem koji su u Rusiji, a nema novosti ni o Džonatanu, Vilu, Majku i Argajlu iz Kalifornije

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura