Aktuelno iz kulture

Kortni Koks ima poruku za sve one koji očekuju novo okupljanje "Prijatelja"

Komentari

Autor: Variety

21/06/2022

-

13:38

Kortni Koks ima poruku za sve one koji očekuju novo okupljanje "Prijatelja"
Kortni Koks ima poruku za sve one koji očekuju novo okupljanje "Prijatelja" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Iako su zvezde serije "Prijatelji" za prošlogodišnje okupljanje u specijalu "Friends: The Reunion" dobili po pet miliona dolara, više ne planiraju slične projekte.

To je u razgovoru za Variety otkrila Kortni Koks, koja je tumačila lik Monike Geler, rekavši da je to kraj takvim programima.

"Ne osećam kao da se serija završila, ali se nećemo ponovo okupljati. Zamislite to, bilo bi: 'Imamo 80 godina i sad ćemo da se vratimo'", rekla je Koks za Variety.

Za glumicu je specijal koji je gledaocima predstavljen prošle godine u maju, bio vrlo emotivan, kao i za ostatak ekipe - Dženifer Aniston, Lisu Kudrou, Meta Leblanka, Metjua Perija i Dejvida Švimera.  

Celi set je bio rekonstruisan za njih, pa smo ponovo mogli da ih vidimo u čuvenoj kuhinji i dnevnoj sobi, ali i kafiću "Central Perk".

 

 

"Prolazak onom scenom je bio vrlo emotivan. Odmah sam briznula u plač. Toliko se stvari dogoodilo, toliko zajedničkih godina", rekla je Koks i prisetila se uspona i padova sa ekipom serije koju i danas vole generacije gledalaca.

"Ne mogu da verujem da sam dobila tu ulogu i uspela da steknem takve prijatelje, da sam imala priliku da budem deo nečega što je još uvek tako prisutno", rekla je ona.

Kortni je i dalje bliska sa ekipom sa seta, ali se zbog nedostatka slobodnog vremena i godinama ne vide.

"Zaista sam bliska sa svima, ali ne uspevamo svi da se vidimo", rekla je Koks.

Serija "Prijatelji" se prikazivala od 1994. do 2004. godine, a poslednju epizodu je gledalo 52,5 miliona ljudi u Americi, što znači da je bila najgledanija serija 2000-tih. Takođe, kasnije je privukla i veliki broj mlađih gledalaca na Netfliksu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura