Poznati

Lisa Kudrou priznala da je "guglala" čuvenu "Smrdljivu mačku" za specijal "Prijatelja"

Komentari

Autor: Euronews/ S. Š.

05/06/2021

-

21:30

Lisa Kudrou priznala da je "guglala" čuvenu "Smrdljivu mačku" za specijal "Prijatelja"
Lisa Kudrou priznala da je "guglala" čuvenu "Smrdljivu mačku" za specijal "Prijatelja" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Mala pomoć bila je potrebna Lisi Kudrov da bi se prisetila sad već kultne pesme "Smelly Cat" (Smrdljiva mačka), koju je kao Fibi Bufe izvodila u hit sitkomu "Prijatelji".

Prema rečima glumice, pre snimanja specijala "Prijatelji: Ponovo zajedno", obavestili su je da će pesmu izvoditi sa Lejdi Gagom. Bilo je to i za nju veliko iznenađenje.

"Bilo je sjajno, mada jesam bila nervozna kada sam prvi put čula da ću izvesti pesmu sa Lejdi Gagom. Srećom, imala sam vremena da se pripremim. Kad sam uzela gitaru u ruke, shvatila sam da moram iznova naučiti `Smelly Cat` jer nisam znala nijedan akord. Međutim, guglala sam i akordi su bili tamo... Hvala svete što ste postavili akorde", izjavila je Lisa, a prenosi People.

Ispostaviće se da je ovaj duet ostao u sećanju mnogih kao jedan od najupečatljivih momenata specijalne emisije, premijerno emitovane 27. maja. Međutim, glumica kaže da je ipak bila mnogo nervozna.

"Naučila sam pesmu i onda je grlo počelo da se suši. Toliko sam se uspaničila, da nisam mogla ispustiti glas. Nisam znala šta će se desiti, ali se nekako na kraju sve rešilo", ispričala je Lisa i dodala da je zadovoljna što je ponovno okupljanje "Prijatelja" ispalo odlično.

Prema njenim rečima, svakako je posebno dirnu komentari da je baš ona bila najprirodnija, a nastup s Lejdi Gagom najbolji momenat emisije.

Reditelj i producent ovog specijala Ben Vinston rekao je ranije za časopis Variety da je on predstavio ideju Lisi Kudrou, a da je Gagi bilo potrebno malo ubeđivanja.  

"Pitao sam Lisu da li je spremna da to otpeva, a onda je odgovorila da će biti zabavno", naveo je on i otkrio zašto je izbor pao na Gagu.

"Razmišljali smo se između par izvođača, ali smo se složili da je Gaga pravi izbor zbog svoje karakterne povezanosti sa likom Fibi, što je i sama Gaga ranije isticala u svojim obraćanjima. To je bio divan momenat", kazao je Vinston.

Prema njegovim rečima, izvedba je realizovana vrlo brzo.

profimedia

Okupljanje "Prijatelja" i dalje glavna tema medija i publike

Lisa Kudrou je na pitanje najdirljivije scene iz emisije izdvojila onu sa Kortni Koks i Metom Leblankom.

"Pa, ulazi Kortni i brizne u plač, a ja zgrabim salvetu ili maramicu. Leblank prihvata celu situaciju, jer nam priča priču i ne želi ništa da preskoči, a onda (Kortni) počne da briše suze, automatski. To smo mi", izjavila je glumica za E! News.

Emitovanje "Prijatelja" završeno je 2004. godine, nakon deset sezona. Serija je prikazivana četvrtkom uveče na NBC televiziji i privlačila je u proseku 25 miliona gledalaca. Prema Forbsu, popularna televizijska komedija generisala je više od 1,4 milijarde dolara od premijernog prikazivanja 1994. godine.

Komentari (0)

Magazin