Poznati

Svi su ostarili, samo oni ne: Zvezde serije "Prijatelji" otkrili kako su sačuvali mladolikost

Komentari

Autor: Euronews

27/05/2021

-

20:44

Svi su ostarili, samo oni ne: Zvezde serije "Prijatelji" otkrili kako su sačuvali mladolikost
Svi su ostarili, samo oni ne: Zvezde serije "Prijatelji" otkrili kako su sačuvali mladolikost - Copyright Tanjug AP/Terence Patrick/HBO Max via AP

veličina teksta

Aa Aa

Zaista je šokantno da je poslednja epizoda "Prijatelja" emitovana pre skoro dve decenije. Pored toga što se osećamo izuzetno staro, pravovremeno podsećamo da niko nije imun na efekte starenja, čak ni naši omiljeni likovi na ekranu.

Prvi put posle 17 godina, glumačka postava serije "Prijatelji" ponovo se okuplja zbog proslave voljene, svetski poznate serije, a specijal "Prijatelji: Ponovo zajedno" biće premijerno prikazan 27. maja ekskluzivno na HBO GO.

Ovaj jedinstven i poseban događaj odaje počast čuvenoj seriji koja nastavlja da prožima duh vremena današnjice u urnebesnoj i iskrenoj noći punoj smeha i suza, prenosi 24sedam.rs.

Specijal je snimljen bez scenarija na legendarnom stejdžu 24 studija “Warner Bros. Television” u Burbanku u Kaliforniji, gde je snimana i originalna serija, a u njemu će se pojaviti veliki broj zvezda, među kojima su Dejvid Bekam, Džastin Biber, BTS, Džejms Korden, Sindi Kraford, Kara Delevinj, Lejdi Gaga, Eliot Guld, Kit Harington, Leri Hankin, Mindi Kejling, Tomas Lenon, Kristina Pikls, Tom Selek, Džejms Majkl Tajler, Megi Viler, Ris Viderspun i Malala Jusafzai.

Tanjug AP/Terence Patrick/HBO Max via AP

 

Šest prijatelja, iako možda izgledaju malo drugačije, i dalje su urnebesni i čvrsto povezani kao i uvek. Jedna od stvari koju najviše volimo kod njih je koliko su osvežavajuće iskreni bili prema svojim iskustvima sa plastičnom hirurgijom.

Dženifer Aniston imala je 25 godina tokom prve epizode, a sada ima 52. Kortni Koks imala je 30 godina i ove godine slavi 56. rođendan. Liza Kudrou bila je najstarija glumica u to vreme, budući da je imala 31 godinu tokom prve sezone. Ove godine puni 58 godina.

Tanjug AP/Terence Patrick/HBO Max via AP

 

Što se tiče muškaraca, Met Leblank (Džoi) imao je 27 godina kada je snimljena prva epizoda, a sada ima 53. Dejvid Švimer (Ros) imao je 28 godina i ove godine puni 55, Metju Peri (Čendler) bio je najmlađi sa 25 godina, a ove godine puni 52 godine.

Liza Kudrou

U nekoliko intervjua, ona je priznala da se previše plašila plastične operacije i da se klonila toga.

"Previše se bojim da radim botoks, filere ili plastičnu operaciju. Ne znači da to nikada neću učiniti, ali sve me to previše plaši. Mislim da su svi lepi kad su nasmejani. Zato se trudim da budem srećna. Konzumirajte dobre stvari", rekla je za "Glamour UK" 2014. godine.

profimedia

 

Ipak, ona je imala operaciju nosa sa 16 godina, ali izgleda da njeno putovanje tu počinje i tu se i završava.

Kako je rekla u intervjuu za "Saturday Evening Post" 2013, uradila je to pre odlaska u novu srednju školu i da je to bila dobra, dobra, dobra promena. Ona je iskreno govorila i o svojoj borbi sa težinom tokom snimanja serije i kako se sama sebi nije dopadala kad se vidi na ekranu. Kako je bivala starija, razvijala je zdraviji odnos sa svojim telom.

profimedia

 

 

Kortni Koks

Kortni je verovatno bila najiskrenija od svih članova glumačke ekipe kada je reč o pokušajima da sačuva mladoliki izgled. U intervjuu za "New Beauty" 2017. priznala je da se kaje zbog nekih odluka koje je donela u vezi sa svojim izgledom.

profimedia

 

Tada je rekla da nije imala pojma u šta se upušta, te da stvari na slikama izgledaju gore nego u stvarnom životu. Priznala je da u potrazi za mladolikošću napravila mnogo grešaka.

Glumica je dugo bila na listi 50 najlepših ljudi na svetu prema časopisu „People“. Ipak, nije mogla da se pomiri sa prirodnim procesom starenja i odlučila se za najpopularnije tretmane – botoks i zatezanje lica.

profimedia

 

Činjenica da je glumica radila plastične operacije i botoks postala je odmah jasna, jer se njeno lice promenilo gotovo do neprepoznatljivosti. Posle operacije lice Kortni delovalo je otečeno i poput maske. Oči su postale manje, dok su jagodice izgledale znatno veće. Imala je manje mimičkih bora, to je istina, ali po koju cenu.

Sada lasersku terapiju pripisuje odličnoj, neinvazivnoj alternativi.

Dženifer Aniston

Dženifer je jedna od onih slavnih ličnosti koja sada izgleda isto kao i pre 20 godina. Dugo je smatraju jednom od najzanimljivijih holivudskih glumica, a časopis "People" ju je 2016. proglasio "najlepšom ženom sveta".

Aniston nikada nije priznala da ima botoks ili dermalne filere, ali nije porekla da ih je probala.

profimedia

 

"Ne kažem da nisam probala. Sve te kozmetičke stvari mi izgledaju smešno", rekla je za "People" 2007. godine.

Ono čemu duguje za svoj mladalački sjaj jesu neinvazivni tretmani, uključujući mikrostrujne tretmane za lice koji su poput mini-treninga za vaše lice. Takođe se kune u hidrataciju, zaslužujući vodu za svoju zdravu, debelu kožu.

profimedia

 

Godine 2016. rekla je za "Vog" sledeće: "Budući da je ovo jedino telo koje nam je dato, moramo biti zaista dobri i svesni onoga što jedemo i kako se brinemo o svojoj koži – dobar san je izuzetno važan, kao i hidriranje vodom, vodom, vodom. Presudno za onaj dodatni sjaj". 

Metju Peri

Metju Peri je pretrpeo javnu bitku sa zavisnošću od droga i alkohola, koja je započela još dok je glumio Čendlera. Godine 2011. nestao je iz javnog života da bi ozdravio.

profimedia

 

Od tog vremena je trezan, čak je postao i portparol za borbu protiv droge u ime dobrotvornih organizacija.

profimedia

 

Fanovi su bili zabrinuti kada su Perija videli nakon ponovnog susreta, kada je izgledalo kao da ima problem sa govorom. Ali tada je potvrđeno da je zvezda imala hitnu stomatološku operaciju neposredno pre snimanja i da nije bilo razloga za zabrinutost.

Met Leblank

profimedia

 

Iako ne znamo da li je krenuo putem kozmetičkih promena, Met je iskreno govorio o svojoj borbi s gojaznošću nakon završetka serije.

profimedia

 

Prisetio se slučaja kada su ga paparaci 2004. fotografisali na hotelskom bazenu, a fotografija je sutradan postala vest na naslovnim stranama. Jedan od naslova bio je „Fat LeBlanc“. Taj naslov je glumac okarakterisao kao pametan. Smatra da je sve to deo uspona i padova u Holivudu.

Dejvid Švimer

profimedia

 

Dejvid je jedini član glavne glumačke ekipe koji gotovo da nije komentarisao proces starenja.

profimedia

 

Očigledno je da je Rosov dobar izgled izdržao vreme, a možda je za sve to zaslužan gel za kosu?

Komentari (0)

Magazin