Aktuelno iz kulture

Objavljen produženi trejler za "Prstenove moći": "Neprijatelj je i dalje tamo negde"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

15/07/2022

-

23:56

Objavljen produženi trejler za "Prstenove moći": "Neprijatelj je i dalje tamo negde"
Objavljen produženi trejler za "Prstenove moći": "Neprijatelj je i dalje tamo negde" - Copyright Prime Video

veličina teksta

Aa Aa

Prvi produženi trejler za Amazonovu milijardu dolara vrednu seriju "Gospodar prstenova: Prstenovi moći" konačno je objavljen, a u njemu konačno nešto bliže upoznajemo glavne likove. 

Galadrijelu vidimo kao mladu ratnicu, koja upozorava Elronda da je "neprijatelj i dalje tamo negde" i da je "samo pitanje gde se nalazi".

Glumica Morfed Klark, koja igra čuvenu vilu koju je u Džeksonovoj trilogiji igrala Kejt Blačet, proslavila se ulogom u horor filmu "Saint Maud" iz 2019. koja joj je donela Bafta nagradu za zvezdu u usponu.

U trejleru su i likovi iz kraljevstva Numenor uključujući Izildura (Maksim Boldri), Elendila (Lojd Oven) i kraljicu regenta Mirijelu (Sintija Adai Robinson).

Radnja se dešava hiljadu godina ranije u Drugom dobu Srednje zemlje. U tom periodu je stvoreno čuveno prstenje, Sauron je postao najveća pretnja Srednjoj zemlji, kraljevstvo Numenor je propalo, a viljenjaci i ljudi su sklopili svoj poslednji savez.

Prva sezona verovatno najiščekivanije serije tokom poslednjih godina imaće osam epizoda. Budžet ovog projekta je iznosio neverovatnih 465 miliona dolara, što je apsolutni rekord u istoriji televizijske produkcije, a predviđa se da će serija produkciju koštati više od milijardu dolara.

Prva epizoda biće prikazana 2. septembra.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura