Aktuelno iz kulture

Organizatori Bir festa: Do kraja festivala plaćanje gotovinom i karticama, bez obavezne konzumacije

Komentari

Autor: FoNet

19/08/2022

-

16:33

Organizatori Bir festa: Do kraja festivala plaćanje gotovinom i karticama, bez obavezne konzumacije
Organizatori Bir festa: Do kraja festivala plaćanje gotovinom i karticama, bez obavezne konzumacije - Copyright Tanjug/Tara Radovanovic

veličina teksta

Aa Aa

Do kraja Bir festa ulaz u klaud i koncertnu zonu je slobodan, bez plaćanja obavezne konzumacije, dok je plaćanje do kraja trajanja festivala isključivo gotovinom i platnim karticama, saopštili su danas organizatori festivala.

Prvog dana, uprkos naporima, nije obezbeđena dovoljno jaka internet konekcija za pouzdanu mogućnost plaćanja na festivalu. Organizator je omogućio plaćanja gotovinom ili platnim karticama, uz ulaz bez uslova konzumacije.

Objavljeno je uputstvo za povraćaj sredstava koja su unapred uplaćena, uključujući i sve one koji su tokom prethodne večeri platili konzumaciju za ulazak na koncertnu zonu festivala.

Svi koji su novac uplatili putem eFinity aplikacije ili putem kartice za plaćanje, mogu svoj novac da refundiraju na uplatnom mestu na festivalu (na ulazu jedan, od 18 časova do 2 časa za vreme trajanja festivala, do 21. avgusta) ili slanjem upita za refundaciju na adresu office@efinity.rs.

U prodaji se i dalje nalazi još mali broj VIP ulaznica po ceni od 1.500 dinara.

Kapije festivala se i danas otvaraju u 18 časova, a glavnu binu otvara nastup Dece loših muzičara u 20:30, nakon čega će nastupati Massimo, Kosheen, Nipplepeople, Luka Rajić, Džepovi, Atomsko sklonište i Penthouse bend.

Na otvaranju festivala sinoć je bilo više od 80.000 ljudi, a posetioci su prvog dana slušali Hladno pivo i Bajagu i instruktore.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura