Aktuelno iz kulture

Šta će se desiti sa Džun Ozborn: Objavljen trejler pete sezone "Sluškinjine priče"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

29/08/2022

-

20:35

Šta će se desiti sa Džun Ozborn: Objavljen trejler pete sezone "Sluškinjine priče"
Šta će se desiti sa Džun Ozborn: Objavljen trejler pete sezone "Sluškinjine priče" - Copyright Printscreen YouTube/Hulu

veličina teksta

Aa Aa

Serija "Sluškinjina priča", nastala po romanu Margaret Atvud, koja je prošle godine imala čak 21 nominaciju za Emi nagrade, dobija petu sezonu, čiji je trejler nedavno predstavljen. 

Nove epizode stižu na Hulu 14. septembra i na HBO 19. septembra, a nakon što se poslednja epizoda četvrte sezone završila ubistvom zapovednika Freda Voterforda (Džozef Fajns), trebalo bi da saznamo kakva je sudbina zadesila glavnu protagonistkinju Džun Ozborn (Elizabet Mos).

U zvaničnom sinopsisu petog nastavka navodi se da Džun ponovo pronađe svoj indentitet i svrhu. Pre svega, očekuje je suočavanje sa Fredovom ženom Serenom (Ivon Strahovski), koja pokušava da podigne svoj ugled u Torontu, a uticaj Gileada se uvlači u Kanadu.

Zapovednik Lorens sa Nikom i Lidijom pokušava da reformiše Gilead i da ga ojača, dok se s druge strane Džun, Luk i Mojra iz daljine bore sa Gileadom u svojoj misiji spasavanja Hane, Džunine i Lukove ćerke.

14. septembra će biti prikazane dve epizode pete sezone, a nakon toga će svake srede biti emitovana po jedna nova epizoda.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura