Aktuelno iz kulture

Šta nas očekuje u završnici serije "Okružen mrtvima"

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

30/09/2022

-

09:10

Šta nas očekuje u završnici serije "Okružen mrtvima"
Šta nas očekuje u završnici serije "Okružen mrtvima" - Copyright Prinstscreen YouTube/ Daryl Dixon TV

veličina teksta

Aa Aa

Jedna od najpopularnijih zombi serija svih vremena "Okružen mrtvima", ulazi u svoju završnicu, a poslednje epizode biće emitovane na AMC kanalu od 2. oktobra.

Ta kuća objavila je trejler za drugi deo poslednje sezone u kom se preživeli upuštaju u konačnu borbu za budućnost postapokaliptične civilizacije, kojom upravlja Pamela Milton (Lejla Robins).

Trejler počinje dramatičnim scenama borbe protiv vojske zombija u mračnoj atmosferi, dok narator upozorava da "ljudi uvek pamte poslednju stvar koju ste uradili".

Ono što znamo je da je Judžin na suđenju, što su posetioci Komik Kona u San Dijegu već saznali, kao i da na obe strane Komonvelta rastu tenzije zbog lokdauna.

U završnici će grupa glavnih junaka pokušati da zaustavi Hornsbija (Džoš Hamilton) od toga da uništi sav napredak koji su napravili.

Jedanaesta sezona podeljena je u tri dela, od kojih je prvi prikazan u avgustu prošle godine.

Trebalo je da se završi još 2020, ali je emitovanje poslednje sezone prolongirano zbog pandemije. Umesto toga, emitovano je šest epizoda koje su smatrane delom 10. sezone. 

Tokom panela na Komik Konu, producentkinja serije Anđela Kang ispričala je kako je pandemija promenila pristup snimanju serije.

"U jedanaestoj sezoni gasimo se uz prasak. Vraćamo se našim velikim, sveobuhvatnim ekstravagantnim epizodama sa fantastičnim interakcijama likova", rekla je tada Kang.

Postapokaliptična horor serija već je iznedrila druga ostvarenja sa istom franšizom, poput "Fear The Walking Dead" i "Talking Dead", a u pripremi je i antologijska serija pod naslovom "Tales of the Walking Dead".

Iako će 11. sezona biti poslednja, već 2023. očekuje nas spin-of u kom ćemo gledati Normana Ridusa i Melisu Mekrajd koji će i u novoj seriji igrati Derila i Kerol.

Komentari (0)

Kultura