Aktuelno iz kulture

Vraća se legendarna Šade: Nove pesme snima u studiju Breda Pita

Komentari

Autor: Headliner

14/10/2022

-

07:18

Vraća se legendarna Šade: Nove pesme snima u studiju Breda Pita
Šade - Copyright AP/Andre Penner

veličina teksta

Aa Aa

Čuvena muzičarka Šade Adu radi na novom albumu i to u čuvenom studiju Miraval u Francuskoj, koji je nedavno ponovo otvoren, ovog puta pod vođstvom holivudske zvezde Breda Pita i producenta Dejmijena Kvintarda.

Vest da je Šade ponovo u studiju podelili su upravo Pit i Kvintard u intervjuu za Bilbord, u kom su pokazali renovirani prostor "Miravala".

Kvintard je rekao da je ljubav koju su pevačica i njen bend "Šade" osećali prema ovom studiju, "mogla da se oseti".

"Ostvarenje sna je videti kako se ovo mesto ponovno aktivira. Bili smo presrećni kada je Šade stigla, kao i zbog činjenice da je upravo ona prva umetnica koja će ponovno snimati u studiju. Neki od sjajnih trenutaka u studiju su kada spojite prošlost s budućnošću", naveo je producent.

Muzika stvorena u "Miravalu" trebalo bi da bude prvi novi materijal Šade još od singla "Flower of the Universe" iz 2018. godine, koji je bio deo saundtreka filma "Ave DuVernay A Wrinkle in Time". Njen poslednji studijski album bio je "Soldier of Love" iz 2010. godine.

Šade je bila jedna od mnogih izvođača koji su često posećivali "Miraval" Studio pre nego što su imanje kupili Pit i njegova bivša supruga Anđelina Džoli 2011. godine.

Pink Floyd je na tom mestu snimio album "The Wall", grupa The Cure "Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me", a u studiju su radila i druga čuvena imena poput AC/DC, Kortni Lav, Stinga, grupe "Wham!" i mnogih drugih.

Bred Pit i Kvintard su u potpunosti obnovili legendarni studio koji ponovo počinje da radi posle punih 20 godina pauze.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura