Poznati

Bred Pit: Ne znam na koga je Šajlo nasledila plesni talenat, ja imam dve leve noge

Komentari

Autor: Deadline / Entertainment Today

02/08/2022

-

23:55

Bred Pit: Ne znam na koga je Šajlo nasledila plesni talenat, ja imam dve leve noge
Bred Pit - Copyright Tanjug AP/Jordan Strauss/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Bred Pit koji poslednjih nedelja promoviše svoj novi film "Brzina metka" (Bullet Train), nedavno odgovarao na pitanja novinara uoči premijere tog ostvarenja u Los Anđelesu.

On se tako dotakao brojnih tema - od inspiracije za lik koji igra u tom filmu, penzije, pa sve do plesne karijere njegove ćerke Šajlo.

Mnogi su nedavno jednu njegovu izjavu za časopis časopis "GQ" protumačili kao nagoveštaj da se njegova glumačka karijera bliži kraju, ali je sada razjasnio šta je želeo da kaže.

Tanjug AP/Jordan Strauss/Invision/AP

 

"Moraću da počnem da vodim računa o tome kako se izražavam. Samo sam mislio da kažem da sam prošao srednje godine života i želim da budem specifičan kad je reč o tome kako ću provesti poslednje, kakve god one bile", izjavio je glumac za Deadline.

Upitan da bliže pojasni to "specifičan", dodao je: "Nikad nisam bio lik za petogodišnji plan. Ja sam takav da radim ono što mi se tog dana radi. I danas tako funkcionišem".

"Džeki Čen je kao Čarli Čaplin"

U filmu "Brzina metka" Pit igra "Bubamaru", plaćenog ubicu koji nema sreće, ali je rešen da jedan posao obavi na miru, nakon što mu je mnogo njih pošlo naopako.

I glumac i reditelj Dejvid Lič inspiraciju za njegovog lika, ali i dobar deo filma, crpeli su iz uloga Džekija Čena.

"Uvek pričamo o tome koliko volimo Džekija Čena. On je kao Čarli Čaplin, strašno je potcenjen i neverovatno je kakve stvari je uradio. Nikad nisam radio komediju u kombinaciji sa tučama", rekao je Pit. 

Iako kaže da je uživao snimajući film, mnoge opasne scene prepustio je profesionalnim kaskaderima.

Ponosni otac... u suknji

Glumac je takođe govorio za Entertainment Today o svojoj ćerki Šajlo (16), koja je poslednjih nedelja privukla pažnju javnosti talentom koji je pokazala u koreografijama jednog prestižnog plesnog studija.

"Zasuzilo mi je oko", rekao je Pit na pitanje o tome kako je reagovao na njenu ljubav prema plesu i dodao da je ona "veoma lepa".

"Ne znam od koga je nasledila taj talenat. Ja imam dve leve noge", dodao je glumac kroz smeh.

Takođe je rekao da se nada da će sva njegova deca, koju ima sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli pronaći put koji će ih voditi radosti.

"Volim kad nađu svoj put, stvari koje ih interesuju i kad napreduju", rekao je Pit.

Glumac je takođe prokomentarisao to što se poslednjih dana u medijima mnogo pisalo o tome što se na premijeri u Nemačkoj pojavio u suknji. 

Tada je na pitanje zašto se odlučio na takav modni izbor, kratko odgovorio: "Zbog povetarca", a sada je za Variety dao i dodatno pojašnjenje.

"Ne znam. Svi ćemo da umremo, zato hajde da malo zabrljamo", rekao je glumac.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin