Aktuelno iz kulture

"Midnights": Novi album Tejlor Svift oborio rekord na Spotifaju

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

24/10/2022

-

15:13

"Midnights": Novi album Tejlor Svift oborio rekord na Spotifaju
Tanjug/AP/Evan Agostini - Copyright Tanjug/AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Tejlor Svift zahvalila se svojim obožavaocima što je zahvaljujući njima, njen novi album "Midnights" oborio rekord na platformi Spotifaj.

Nove pesme popularne kantautorke sada važe za najstrimovaniji album u jednom danu. 

Reagujući na tu vest, Svift je napisala na društvenim mrežama: "Kako sam postla tako srećna da imam vas koji radite nešto tako neverovatno".

 

 

Od trenutka kada je na dodeli Gremi nagrada oborila rekord, a zatim i najavila novi album "Midnights", jedna od najpopularnijih pevačica današnjice golica maštu svojih obožavalaca otkrivajući detalje o svakoj od njih.

"Ovo je kolekcija muzike napisane usred noći, put kroz košmare i slatke snove. Pod kojim nervozno hodamo iz sobe u sobu i demoni s kojima se suočavamo. Za sve nas koji su se okretali u krevetu i odlučili da ostave upaljene lampe i krenu u potragu, nadajući se da će možda, kada sat otkuca dvanaest, ponovo sresti sebe", napisala je kantautorka o novim pesmama.

Ako se "Midnights" nađe na prvom mestu "Bilbord" liste najprodavanijih, kao što se očekuje, Tejlor Svift izjednačiće se sa Barbrom Strejsend kao ženski izvođač sa najvećim brojem albuma na prvom mestu.

Njen prethodni album "Folklore" pevačica je objavila inznenada u jeku pandemije, zamislivši ga kao "zbirku pesama i priča koje teku kao tok svesti".

Kritičari su imali samo reči hvale za kantautorku, koja ima reputaciju "ženskog Boba Dilana". 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura