Poznati

Dodeljene MTV nagrade za muzičke spotove: Veče u znaku Tejlor Svift i Džonija Depa

Komentari

Autor: Guardian

29/08/2022

-

10:54

Dodeljene MTV nagrade za muzičke spotove: Veče u znaku Tejlor Svift i Džonija Depa
Dodeljene MTV nagrade za muzičke spotove: Veče u znaku Tejlor Svift i Džonija Depa - Copyright Tanjug /Charles Sykes/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Tejlor Svift osvojila je glavno priznanje MTV nagrada za muzičke spotove za video koji prati njenu pesmu "All Too Well" na sinoć održanoj svečanosti u Nju Džerziju, koju su obeležili nastupi mnogih zvezda.

Čuvena statua astronauta na Mesecu našla se i u rukama Niki Minaž (najbolji hip hop), sastava Red Hot Chili Peppers (najbolji rok), portorikanskog superstara Bad Bunny (izvođač godine) i Lise iz južnokorejske grupe Blackpink (najbolji K-pop).

Svift je, preuzimajući nagradu, istakla da je reč o "istorijskoj noći", jer su "po prvi put u istoriji VMA" četiri spota nominovana za glavnu nagradu režirale žene".

Inače, Svift je jedina umetnica koja je tri puta osvojila trofej za spot godine i prva koja je dobila priznanje za video koji je sama režirala.

Ranije je osvajala nagrade za spotove pesama "Bad Blood" (2015) i "You Need to Calm Down" (2019).

Tejlor je preuzimanje nagrade iskoristila i za najavu novog albuma, koji bi trebalo da bude premijerno predstavljen 21. oktobra, a nedugo nakon završetka prenosa, na društvenim mrežama otkrila je da je naziv projekta "Midnights".

 

 

Red Hot Chili Peppers proglašeni "Globalnim ikonama"

Sastav Red Hot Chili Peppers izveli su svoj novi singl "Black Summer" i hit iz 2002. "Can't Stop" pre nego što su dobili nagradu "Globalne ikone" na sinoćnoj dodeli, a pevač Entoni Kidis zahvalio se "vrcavoj ljubavnici poznatoj kao MTV za to što nas podržava hiljadu godina i više". 

Tanjug /Charles Sykes/Invision/AP

Red Hot Chili Peppers

Oni su takođe odali počast preminulom bubnjaru sastava Foo Fighters Tejloru Hokinsu.

Tokom večeri nastupali su i Eminem i Snup Dog, Marshmello i Khalid, a grupa Blackpink izvela je prvi nastup na nekoj od dodela američkih nagrada u svojoj istoriji.

Najveće iznenađenje večeri bilo je pojavljivanje glumca Džonija Depa na dodeli održanoj u Njuarku tokom nekoliko nastupa izvođača.

Glumac, koji zbog optužbi za zlostavljanje u porodici koje je protiv njega iznela bivša supruga Amber Herd godinama nije dobijao istaknute uloge u Holivudskim filmovima, našalio se pred publikom Prudential centra u Nju Džerziju, da mu je "potreban posao", a kasnije je u zvaničnom prenosu rekao da je dostupan za "rođendane, venčanja, opela i bilo kakve starinske stvari".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin