Aktuelno iz kulture

Dovoljan je jedan čovek za revoluciju: Počelo snimanje serije "Frust"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

27/10/2022

-

11:44

Dovoljan je jedan čovek za revoluciju: Počelo snimanje serije "Frust"
Serija FRUST - Copyright Promo/Firefly Productions

veličina teksta

Aa Aa

Poslednjih dana oktobra u Sarajevu je počelo snimanje TV serije "Frust", koju kao reditelj potpisuje jedini dobitnik Oskara za režiju iz našeg regiona - Danis Tanović.

Publiku očekuje crna komedija sa primesama trilera, u kojoj je glavni lik Vedran, neuspešni mladi pisac koji je u stalnoj borbi da dobije bilo kakvu pažnju ili uvažavanje. Kada slučajno ubije kriminalca koji teroriše njegovo naselje, iako ne otkriva svoj pravi identitet, biva proglašen za pravednog osvetnika i preko noći postaje lokalni superstar. Svestan da je dovoljan samo jedan čovek da pokrene revoluciju - donosi odluku koja mu menja život.

Ovakvu nadasve originalnu priču donosi glumačka postava: Deni Mešić, Dunja Stojanović, Ermin Sijamija, Anđela Jovanović, Alban Ukaj, Aleksandar Dimitrijević, Milena Radulović i mnogi drugi.

Serija "Frust", koja će imati šest epizoda, prvi je regionalni projekat sa međunarodnom autorskom ekipom produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije.

Kreatori serijala su Srđan Vuletić iz Bosne i Hercegovine i Gabor Krigler iz Mađarske, a scenaristi su Srđan Vuletić, Gabor Krigler i Eszter Angyalosy.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura