Aktuelno iz kulture

Tejlor Svift ponovo obara rekorde: Pesme sa albuma "Midnights" zauzele prvih deset mesta na listi najslušanijih

Komentari

Autor: Bilbord

01/11/2022

-

17:01

Tejlor Svift ponovo obara rekorde: Pesme sa albuma "Midnights" zauzele prvih deset mesta na listi najslušanijih
Tejlor Svift - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Tejlor Svift postala je prva umetnica u istoriji koja je zauzela prvih deset mesta na Bilbordovoj listi "Hot 100" u Americi, zahvaljujući njenom novom albumu "Midnights".

Bilbord je saopšio u ponedeljak da je Svift prevazišla repera Drejka, koji je ranije držao rekord sa devet prvih mesta na listi i to u trajanju od nedelju dana u septembru prošle godine.

"Deset od deset na Hot 100? Na mom desetom albumu? Ja sam van sebe", tvitovala je 32-godišnja pop zvezda.

 

 

Ona je album lansirala 21. oktobra, a pored standardnog na kom se nalazi 13 novih pesama, predstavila je i "deluks" verziju sa sedam dodatnih numera.

Bilbord je takođe saopštio da je Svift trenutno izjednačena sa Barbrom Strejsend kada je reč o ženskim izvođačima sa najviše albuma koji su se našli na prvom mestu po slušanosti.

Trenutno je najslušanija njena pesma "Anti-Hero", a slede "Lavender Haze", "Maroon", "Snow on the Beach", "Midnight Rain", "Bejeweled" i "Question … ?".

Album "Midnights" oborio je još nekoliko rekorda: to je najprodavaniji album u prvoj nedelji od objavljivanja. Takođe je i bio i najstrimovanji u prvoj nedelji, a Spotifaj je saopštio da je oborio rekord po broju strimova u jednom danu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura