Aktuelno iz kulture

Novogodišnje iznenađenje: Popularna romantična komedija "Ljubav i praznici" dobija svoj nastavak

Komentari

Autor: The Sun

08/12/2022

-

22:47

Novogodišnje iznenađenje: Popularna romantična komedija "Ljubav i praznici" dobija svoj nastavak
Novogodišnje iznenađenje: Popularna romantična komedija "Ljubav i praznici" dobija svoj nastavak - Copyright Prinskrin/Youtube/Rotten Tomatoes Classic Trailers

veličina teksta

Aa Aa

Popularna romantična komedija "Ljubav i praznici" dobiće svoj nastavak i to sa originalnom glumačkom postavom.

Kameron Dijaz, Džud Lo, Kejt Vinslet i Džek Blek vraćaju se u nastavku jednog od najlepših prazničnih filmova.

U originalu Britanka Iris (Vinslet) i Amerikanka Amanda (Dijaz) odlučuju da zamene domove tokom praznika i obe se zaljubljuju, pronalazeći ljubav u svetu one druge.

Kako navodi The Sun, snimanje bi trebalo da počne sledeće godine, a glavne zvezde su već potpisale ugovore. "Plan je da se krene sa snimanjem 2023. godine, uglavnom na lokacijama u Velikoj Britaniji i Evropi, a vodeća garnitura glumaca je već potpisala ugovore i spremni su", otkrio je izvor blizak produkciji.

"Ovo je jedan od najuspešnijih prazničnih filmova u kojem svake godine uživaju milioni obožavalaca širom sveta. Zato je logično da ponovo posetimo glavne likove i otkrijemo što se dogodilo nakon što su se spojili", ističe izvor i dodaje: "Biće zabavan, dirljiv i topao - tačno ono što svi žele za Novu godinu i Božić".

Inače, snimanje filma "Ljubav i praznici" koštalo je 70 miliona funti, ali je zaradio više od 200 miliona na bioskopskim blagajnama širom sveta i postao jedan od filmova na vrhu praznične liste.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura