Aktuelno iz kulture

Filmski obrt za Henrija Kevila: Popularni glumac ipak više nije Supermen

Komentari

Autor: Tanjug

15/12/2022

-

15:37

Filmski obrt za Henrija Kevila: Popularni glumac ipak više nije Supermen
Filmski obrt za Henrija Kevila: Popularni glumac ipak više nije Supermen - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Britanski glumac Henri Kevil se ipak neće vratiti ulozi Supermena kog je igrao poslednjih godina u filmovima "Čovek od čelika", "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika" i "Liga pravde".

Nakon sastanka sa šefovima DC studija Džejmsom Ganom i Piterom Safranom, Kevil  je u sredu na svom instagramu napisao da ima "tužne vesti" nakon što je došlo do promene pravca u kom producenti žele da se kreće lik čuvenog superjunaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

 

"Nakon što mi je studio rekao da najavim svoj povratak još u oktobru...ova vest mi nije lako pala, ali takav je život. Promena mišljenja je nešto što se dešava. Poštujem to. Džejms i Piter rade na tome da izgrade univerzum, i želim njima i svima uključenima u to svu sreću", napisao je glumac.  

Kevil je naveo da je prošao njegov red da nosi superjunakov plašt, ali da "Supermen ostaje, kao i ono što zastupa".  

"Bila je zabavna vožnja sa svima vama, i uzbrdo i nizbrdo", poručio je Kevil.

Gan je na Tviteru objavio da će raditi na scenariju za novi film o Supermenovim mlađim godinama, dodavši da su kao poštovaoci Kevila razgovarali sa njim o "mnogim uzbudljivim mogućnostima saradnje ubuduće".

Podsećamo, Kevil je nedavno objavio i da više neće igrati glavnog junaka serijala "Veštac" i da će njegovo mesto zauzeti Lijam Hemsvort. 

Komentari (0)

Kultura