Poznati

Henri Kavil o svom psu: Spasao je moje emocionalno zdravlje mnogo puta

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

10/12/2021

-

10:10

Henri Kavil o svom psu: Spasao je moje emocionalno zdravlje mnogo puta
Henri Kavil o svom psu: Spasao je moje emocionalno zdravlje mnogo puta - Copyright Prinstscreen YouTube/Lorraine, AP/Joel C Ryan

veličina teksta

Aa Aa

Zvezda filmova o Supermenu Henri Kevil smatra da ne nose svi heroji crvene ogrtače - neki imaju baršunaste šapice.

Britanski glumac, koji je poznat i po ulozi vešca Geralta od Rivije u ekranizaciji knjiga Sandžeja Sapkovskog, kaže da je njegov pas Kal spasao njegovo mentalno zdravlje.

Kavil, koji se pojavio zajedno sa svojim ljubimcem u emisiji "Lorraine" kako bi promovisao drugu sezonu "Vešca", ispričao je kako mu je njegov četvoronožni prijatelj pomogao u teškim trenucima.

"On je zaista moj najbolji prijatelj. Svuda idemo zajedno. Sada ima osam godina i spasao je moje emocionalno zdravlje mnogo puta", rekao je glumac o svom psu koji je američka akita.

Kavil, koji je dodao da sa Kalom ima neraskidivu vezu, često vodi svog ljubimca na snimanja, kako serija i filmova, tako i intervjua.

Pored razgovora o Kalu, Kavil je u emisiji otkrio da je uvek "spreman" na telefonski poziv da se vrati ulozi Supermena. 

Govoreći o tom liku, rekao je: "Osvrete se i pomislite: 'Kakva divna prilika!' Čak i ako prestanem da glumim i odem da živim na nekoj jahti ili brodu i samo putujem Mediteranom i dalje mogu da se osvrnem i kažem: 'Nosio sam plašt, skakao unaokolo i zabavio neke ljude'".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin