Aktuelno iz kulture

"Vesele sedamdesete" se preselile u devedesete: Pogledajte novi trejler za spinof legendarne serije

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

23/12/2022

-

14:42

"Vesele sedamdesete" se preselile u devedesete: Pogledajte novi trejler za spinof legendarne serije
"Vesele sedamdesete" se preselile u devedesete: Pogledajte novi trejler za spinof legendarne serije - Copyright Printscreen YouTube/Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Gotovo 25 godina nakon premijere serije "Vesele sedamdesete", zvezde popularnog programa ponovo su se okupile u spinofu nazvanom "That '90s Show".

Iako u središtu priče više nisu Erik (Tofer Grejs), Dona (Lora Prepon), Kelso (Ašton Kučer), Džeki (Mila Kunis), Fez (Vilmer Valderama) i Hajd (Deni Masterson), u novom trejleru za "Vesele devedesete" vidimo ih kao odrasle ljude.

Spinof prati Erikovu i Doninu ćerku Leju Forman (Kali Haverda) dok je u poseti kod bake i deda Kiti i Reda (Debra Džo Rap i Kurtvud Smit).

Jedna od junakinja nove serije biće ćerka Kelsa i Džeki (verovatno devojka po imenu Serena), ali kako su njih dvoje odlučili da obnove romansu veliko je pitanje. Naime, na kraju "Sedamdesetih" Džeki i Fez postaju par, dok Kelso i Bruk, devojka sa kojom ima dete, odlučuju da jedno drugom daju šansu.

Iz novog trejlera saznajemo da su Erikovi roditelji i dalje u svom domu u Viskonsinu, kao i da Red ima ništa manje opor smisao za humor.

"Bilo je zaista nostalgično vratiti se na set, Sve su to isti ljudi koji su snimili 'Vesele sedamdesete', tako da je bilo prilično bizarno", rekao je Kučer za Variety u julu.

Primetan je izostanak Denija Mastersona sa okupljanja zvezda iz originalne serije, jer se njemu trenutno sudi za tri slučaja silovanja koja su se navodno dogodila u periodu između 2001. i 2003.

Od novih lica u seriji, pored Kali Haverde, su i Ešli Ofderhajd, Mejs Koronel, Maksvel Ejs Donovan, Rejn Doi i Sem Morelos.

"Vesele devedesete", kako će verovatno glasiti prevod na srpski, stiže na Netflix 19. januara 2023. godine.

Komentari (0)

Kultura