Poznati

Zvezda serije "Vesele sedamdesete" napustila sajentologiju: To više nije deo mog života

Komentari

Autor: People

18/08/2021

-

12:25

Zvezda serije "Vesele sedamdesete" napustila sajentologiju: To više nije deo mog života
Lora Pripon - Copyright AP/Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Lora Pripon, zvezda serija "Vesele sedamdesete" i "Orange is the New Black", priznala je da je napustila Sajentološku crkvu.

Pripon, koja je u braku sa kolegom, glumcem Benom Fosterom, rekla je za Pipl da je sajentologiju napustila još 2016. i da sada praktikuje meditaciju.

"Oduvek sam imala široke vidike, još od detinjstva. Odgajana sam u duhu katolicizma i judaizma. Molila sam se u crkvama, meditirala u hramovima. Proučavala sam kinesku teoriju meridijana. Nisam praktikovala sajentologiju gotovo pet godina i to više nije deo mog života", rekla je ona.

Ovih dana meditira, zajedno sa svojim mužem, koji nikada nije bio član Sajentološke crkve.

"Meditiramo svakodnevno i to mi se dopada, jer je to nešto što mi pomaže da čujem sopstveni glas i nešto što možemo da radimo zajedno. Ako me je majčinstvo nečemu naučilo, to je da nešto može da funkcioniše neki vremenski period, a onda nastavljate dalje i evoluirate", rekla je glumica.

Inače, Pripon i Ben Foster imaju ćerku i sina.

Ovo je prvi put da je Pripon javno komentarisala sajentologiju, još od objavljivanja naslovnice magazina "Celebrity", koji je glasilo te crkve.

Tada je zasluge za ublažavanje svoje anksioznosti pripisivala sajentologiji.

"U životu mi je postalo mnogo lakše. Stvari koje su mi smetale, više mi ne smetaju. Ne reagujem kao pre. Sećam se da sam radila seriju sa fantastičnim glumcem i čekali smo da čujemo sudbinu te serije. On me je jednog dana pitao: 'Kako si tako opuštena? Deluje da ti ništa ne smeta. Kako to postižeš?' To je za mene kompliment", rekla je ona.

Priredila: S. R.

 

Komentari (0)

Magazin