Aktuelno iz kulture

Konstrakta i Zemlja Gruva predstavili novu pesmu na "Pesmi za Evroviziju"

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

02/03/2023

-

12:10

Konstrakta i Zemlja Gruva predstavili novu pesmu na "Pesmi za Evroviziju"
Konstrakta i Zemlja Gruva predstavili novu pesmu na "Pesmi za Evroviziju" - Copyright Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Konstrakta, prošlogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, nastupila je sa svojom grupom Zemlja Gruva u revijalnom delu "Pesme za Evroviziju", predstavivši svoj novi triptih pod nazivom "Evo obećavam".

Reč je o pesmi iz tri dela: "Depresivna sam", "Anksiozna sam" i "Obećaj mi", koja je iste večeri dobila i spot.

Konstrakta je takođe izvela i čuvenu "In corpore sano", ali u novom aranžmanu i sa drugačijim scenskim nastupom.

Odabrano je prvih osam finalista domaćeg takmičenja Pesma za Evroviziju čiji će pobednik biti predstavnik Srbije u Liverpulu ove godine.

Drugo polufinalno veče biće održano večeras, a publici će se predstaviti: Hurricane ("Zumi zimi zami"), Nadia ("Devojka tvog dečka"), Filarri ("Posle mene"), Zejna ("Rumba"), Frajle ("Neka neka"), Igor Vins i Bane Lalić ("Zato što volim"), Egret ("Ako shvatim kasno"), Dzipsii ("Greh"), Eegor ("Starac dana"), Jelena Vlahović ("Kao grom iz vedra neba"), Ivona ("U noćima"), Gift ("Liberta"), Milan Bujaković ("Fenomen"), Duo Grand ("Viva la Vida"), Andjela ("Loše procene") i Doris Milošević ("Tišina").

Petočlani stručni žiri je zajedno sa glasovima publike odabrao kompozicije koje će publika ponovo moći da čuje u finalu, a koje će biti održano 4. marta s početkom u 21h i u direktnom prenosu na RTS.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura