Aktuelno iz kulture

Bob Odenkirk igra u rimejku "najgoreg filma na svetu": Snima se nova verzija kultnog ostvarenja "Soba" Tomija Vizoa

Komentari

Autor: Tanjug

09/03/2023

-

15:35

Bob Odenkirk igra u rimejku "najgoreg filma na svetu": Snima se nova verzija kultnog ostvarenja "Soba" Tomija Vizoa
Bob Odenkirk igra u rimejku "najgoreg filma na svetu": Snima se nova verzija kultnog ostvarenja "Soba" Tomija Vizoa - Copyright Prinstscreen YouTube/ KTLA 5, profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Američki glumac Bob Odenkirk, poznat po serijama "Breaking Bad" i "Bolje pozovi Sola", pojaviće se u glavnoj ulozi koja je proslavila Tomija Vizoa u rimejku njegovog kultnog filma "Soba" (Room, 2003). 

"Stvarno je. Istina je. I da vam kažem, dao sam sve od sebe da stanem iza svake rečenice, najiskrenije što sam mogao... i bilo je ludo", napisao je Odekirk na svom Tviteru.

Glasine o filmu podgrejao je prethodno podkaster Džastin Deklu napisavši na Tviteru da će Odenkirk igrati lik Džonija u rimejku "Sobe".

 

 

Iza snimanja rimejka "Sobe" stoji humanitarna organizacija "Acting For a Cause", koja će filmom pomoći Fondaciju za istraživanje AIDS-a (amfAr), a njen osnivač Brando Kroford je na svom instagramu potvrdio da je reditelj. Datum izlaska nove "Sobe" još nije saopšten. 

Originalnu "Sobu" filmski entuzijasta Tomi Vizo je snimio pre dve decenije kao glavni glumac, reditelj i scenarista. Film je usled mnoštva propusta i nedostataka dobio loše kritike, ali je s vremenom postao vrlo popularan kao "najgori film svih vremena".  

Kultni status "Sobe" potvrdio je i film "Disaster Artist" (2017) sa Džejmsom Frankom u ulozi Vizoa pokušao dočarati svu haotičnost i neobičnost njegovog projekta.

Komentari (0)

Kultura