Poznati

Čuveni Sol se oporavio posle "manjeg srčanog udara": Bob Odenkirk potvrdio da se vratio snimanju kultne serije

Komentari

Autor: Euronews Srbija

08/09/2021

-

16:33

Čuveni Sol se oporavio posle "manjeg srčanog udara": Bob Odenkirk potvrdio da se vratio snimanju kultne serije
Bob Odenkirk - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Bob Odenkirk (58) se vratio snimanju serije "Bolje pozovite Sola", spinofa čuvene serije "Breaking Bad", pošto je krajem jula hospitalizovan zbog, kako je izjavio, "manjeg srčanog udara".

"Nazad na posao, na snimanje `Bolje pozovite Sola`! Srećan sam što mogu da budem ovde i živim ovim specifičnim životom, okružen tako dobrim ljudima", pohvalio se na Tviteru čuveni glumac, koji je objavio fotografiju iz šminkernice.

Američki magazin Variety objavio je krajem jula da je zvezda kultne serije hospitalizovana, pošto je kolabirala na snimanju popularnog serijala u Novom Meksiku.

Odenkirku je, naime, pozlilo na setu i članovi ekipe su odmah pozvali Hitnu pomoć. Glumac je potom zadržan u bolnici, a zatim je i sam potvrdio na društvenoj mreži da se oporavlja od "manjeg srčanog udara".

Odenkirk snima šestu i ujedno poslednju sezonu "Bolje pozovi Sola", koja je spinof sad već kultne "Čiste hemije". Prema ranijim najavama, sezona bi trebalo da ima 13 epizoda, a premijerno emitovanje očekivano je za početak 2022.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin