Aktuelno iz kulture

Rasel Krou prekinuo snimanje filma "Poker Face" šest dana pre završetka: Dva člana ekipe pozitivna na koronu

Komentari

Autor: Daily Mail

31/08/2021

-

15:57

Rasel Krou prekinuo snimanje filma "Poker Face" šest dana pre završetka: Dva člana ekipe pozitivna na koronu
Rasel Krou - Copyright AP/Rick Rycroft

veličina teksta

Aa Aa

Oskarovac Rasel Krou bio je primoran da obustavi snimanje filma "Poker Face" jer je jedan član filmske ekipe testiran pozitivno na koronu, zbog čega se i ostatak ekipe povukao u izolaciju, prenosi Daily Mail.

"Nažalost, šest dana pre planiranog završetka snimanja `Poker Face`, imali smo potvrđen pozitivan slučaj Kovid-19 među našom ekipom i još jedan mogući pozitivan rezultat", ovim rečima na društvenoj mreži je i sam Krou potvrdio pisanje medija.

Čuveni glumac je naveo da su pomenuti članovi ekipe izuzetno posveće i vredne kolege, te da se nada njihovom brzom oporavku. Prema njegovim rečima, na snimanju su se maksimalno trudili da ispoštuju preporučene mere.

"Cela zajednica prolazi kroz ova teška vremena. Svi se nadamo da ova situacija neće biti trajna, ali i da ćemo se mi uskoro vratiti snimanju", kazao je Krou.

Sa projektom "Poker Face", glumačka zvezda se vratila u Australiju i stala ponovo iza kamere (pre više od sedam godina Krou je režirao istorijsku dramu "The Water Diviner").

Kako je ranije pisao Variety, Krou priprema film o milijarderu koji dolazi iz tehnološkog sektora, a koji se našao u začaranom krugu međunarodnih finansija i pokera sa visokim ulogom.

Glavna uloga u ostvarenju koje se radi pod nazivom "Poker Face" poverena je Lijamu Hemsvortu, a u filmu će se pojaviti i sam Krou, kao i Lijamova partnerka Elza Pataki. Prema pisanju američkog magazina, Krou je poverio i jednu od uloga dugogodišnjem prijatelju i frontmennu Vu-Teng Klana, RZA.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura