Aktuelno iz kulture

Sigurni Viver odgovorila na pitanje o tome da li ćemo je ponovo videti kao Elen Ripli: "Taj brod je otplovio"

Komentari

Autor: Variety

28/04/2023

-

07:20

Sigurni Viver odgovorila na pitanje o tome da li ćemo je ponovo videti kao Elen Ripli: "Taj brod je otplovio"
Osmi putnik - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Prošle su 44 godine otkako se Sigurni Viver prvi put našla u ulozi Elen Ripli u "Osmom putniku" Ridlija Skota, ali za razliku od kolege Harisona Forda, koji je i posle 42 godine ponovo u cipelama Indijane Džounsa, ona se ipak neće vratiti "u svemir". 

U novom intervjuu za Total Film magazin glumica je otkrila da je za nju ta frašiza završena.

"Ima raznih mlađih glumaca za takvu vrstu uloge, a bio je u planu i jedan 'vanzemaljski' film koji sam stvarno želela da uradim sa rediteljem Nilom Blomkampom, ali nismo dobili tu priliku. Znate, taj brod je otplovio. Srećna sam s onim što radim", rekla je Viver, prenosi Variety.

Blomkamp je inače reditelj čuvenog naučno-fantastičnog ostvarenja "Distrikt 9", koji je pripremao scenario za film o "Osmom putniku" za 20th Century Fox, ali na kraju od tog projekta nije bilo ništa. Da je kojim slučajem dobio "zeleno svetlo", to bi bio peti put da se Viver nađe u ulozi Ripli, posle originala iz 1979. i njegovih nastavaka iz 1986, 1992. i 1997. godine.

Zanimljivo je da 20th Century Studios trenutno snima novi nastavak franšize, ali sa rediteljem Fedeom Alvarezom. U ulogama su Kejli Spini, Dejvid Džonson, Arči Reno i Izabela Mersd, a Ridli skot je izvršni producent.

Još nije saopšten sinopsis filma, ali je potvrđeno da će pratiti grupu mladih ljudi na dalekoj planeti koji se sukobljavaju sa "najstrašnijim oblikom života u univerzumu".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura