Aktuelno iz kulture

Snima se novi nastavak "Osmog putnika": Na meti najstrašnijeg zlikovca u svemiru ekipa mladih astronauta

Komentari

Autor: Variety

04/03/2023

-

23:08

Snima se novi nastavak "Osmog putnika": Na meti najstrašnijeg zlikovca u svemiru ekipa mladih astronauta
Osmi putnik Ridlija Skota - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Snima se novi nastavak "Osmog putnika" koji će pratiti grupu mladih ljudi na nekoj dalekoj planeti, koja će se suočiti sa "najstrašnijim oblikom života u svemiru", potvrdili su iz "20th Century" studija za Variety

Snimanje bi trebalo da počne 9. marta u Budimpešti, a uloge su pripale Kajli Spini ("Mer iz Istauna"), Dejvidu Džonsonu ("Industry"), Arčiju Renou ("Shadow and Bone"), Izabeli Mersed ("Rosaline"), Spajku fernu ("Betmen"), 

Those who will be faced with the terrifying forms are David Jonsson (“Industry”), Archie Renaux (“Shadow and Bone”), Isabela Merced (“Rosaline”), Spike Fearn (“The Batman”) and Aileen Wu (“Away from Home”), all of whom will join the previously announced lead, Cailee Spaeny (“Mare of Easttown”).

Režiju i scenario potpisuje Fede Alvarez, koji je i u ulozi producenta, a poznat je po horor filmovima "Devojka u paukovoj mreži", "Ne diši" i Zli mrtvi". Reditelj originalnog "Osmog putnika" Ridli Skot je izvršni producent, zajedno sa Majklom Prusom i Brentom O'Konorom.

Projekat, koji još nije dobio zvanični naziv, deo je franšize započete 1979. godine, sa tri nastavka i dva prednastavka - "Prometej" i "Osmi putnik: Kovenant". 

Još nije poznato ni kada možemo da očekujemo premijeru novog filma.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura