Aktuelno iz kulture

"Stefania" na kraljevskim dirkama: Kejt Midlton svirala klavir u evrovizijskom spotu grupe Kalush Orchestra

Komentari

Autor: Mirror

13/05/2023

-

22:16

"Stefania" na kraljevskim dirkama: Kejt Midlton svirala klavir u evrovizijskom spotu grupe Kalush Orchestra
Kejt Midlton - Copyright Prinstscreen YouTube/Eurovision Song Contest

veličina teksta

Aa Aa

Kejt Midlton učestvovala je u snimanju specijalnog spota grupe Kalush Orchestra, kojim je otvoreno večerašnje finale Evrovizije. Princeza od Velsa svira klavir u nekoliko kadrova spota, u kom učestvuju i Endrju Lojd Veber, Sem Rajder i Džos Stoun.

Prema pisanju britanskih medija, njen segment videa snimljen je početkom ovog meseca u Grimiznoj sobi zamka Vindzor.

 

 

To nije prvi put da Kejt na nekom javnom događaju svira klavir - ona je u decembru 2021. učestvovala u Božićnom koncertu i na dirkama pratila pevača Toma Vokera u pesmi "For Those Who Can't Be Here" posvećenoj preminulim od kovida.

Supruga princa Vilijama od detinjstva svira klavir, a budući da su nedavna ispitivanja javnog mnjenja pokazala da je najpopularnija članica britanske kraljevske porodice, izvesno je da ćemo je češće viđati u takvim neformalnim ulogama.

Podsećamo, finalno veče Evrovizije otvorio je program "Glasovi nove generacije" (Voices of a New Generation) u okviru kog smo čuli prošlogodišnju pobedničku pesmu "Stefania", ali i novi singl Kalush Orchestra - "Changes". 

U Liverpulu, u Velikoj Britaniji, koja je od Ukrajine preuzela ulogu domaćina, večeras će nastupiti 26 finalista, a predstavnik Srbije Luke Black svoju pesmu "Samo mi se spava" izveo je peti.

Više o finalu Evrovizije možete čitati u blogu uživo na Euronews Srbija.

Komentari (0)

Kultura