Aktuelno iz kulture

Jana Bjelica: "Močvara" je ostavila jak utisak na publiku, a za mene je rad na ovoj seriji dragocen i predivan

Komentari

Autor: Tanjug

15/07/2021

-

10:48

Jana Bjelica:  "Močvara" je ostavila jak utisak na publiku, a za mene je rad na ovoj seriji dragocen i predivan
Jana Bjelica: "Močvara" je ostavila jak utisak na publiku, a za mene je rad na ovoj seriji dragocen i predivan - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Gošća nove epizode video serijala "Tanjug Reflektor" bila je glumica Jana Bjelica koja je govorila o ulozi u seriji "Močvara", značaju za njenu karijeru filma "Živ čovek" i nedavno emitovanoj "Porodici".

"Prošlo je dosta vremena od snimanja prve sezone i emitovanja `Močvare`, u međuvremenu se dosta stvari izdešavalo kako u našim privatnim životima tako i u životima naših likova. Što se tiče prve sezone jako sam zadovoljna, mislim da je ostavila jak utisak na publiku", rekla je Bjelica.

Njen lik inspektorke Milke će se u mnogome razlikovati u drugoj sezoni, pošto doživljava "drastičnu transformaciju", a radnja se seli u Sentu, i pojavljuje se "veliki broj novih likova, nova je priča, novi zločini".

"Od kolega imam veliku podršku i zaista osećam slobodu da ih pitam za savet i mišljenje, neke svoje nesigurnosti da podelim sa njima, s obzirom da sam dosta mlađa i neiskusnija. Kroz prvu sezonu i sada u radu na drugoj sezoni mislim da smo svi postali prijatelji i zbog toga je rad na ovoj seriji dragocen, i za mene predivan", naglasila je Bjelica.

Film "Živ čovek" sniman je pre "Močvare" i to je bila prva saradnja Bjelice sa rediteljem Olegom Novkovićem i scenaristkinjom Milenom Marković, gde je naučila kako se snima film i gde se "zaljubila u ceo proces stvaranja filma".

Nakon nedavnog emitovanja "Porodice", o izručivanju Slobodana Miloševića Haškom tribunalu, Bjelica kaže da je to serija koja "osuđuje, opominje, upozorava na neke događaje iz prošlosti, koji nam mogu pomoći kao uzor da naša sadašnjost i budućnost budu mnogo bolja".

Preporuka za vas

Jana Bjelica: Ne dopuštam sebi da sedim i komentarišem, smatram da je to gubljenje vremena
Goran Bogdan: Prepao sam se da ću ostati u komičnim likovima, pa sam birao "što teže", a sada sam se opet zaželeo nečega romantičnijeg

Komentari (0)

Kultura