Aktuelno iz kulture

Mladen Lero o novoj predstavi pozorišta "Boško Buha": Partner Adrijana Mola je publika

Komentari

Autor: Tanjug

13/06/2023

-

10:35

Mladen Lero o novoj predstavi pozorišta "Boško Buha": Partner Adrijana Mola je publika
Mladen Lero - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Predstava "Tajni dnevnik Adrijana Mola" pozorišta "Boško Buha", rađena na osnovu hit knjiga engleske spisateljice Sju Tauzend, premijerno će se odigrati 22. juna.

Mladen Lero igra glavnu ulogu, a prema njegovim rečima, najveće iskušenje je bilo ne umanjiti problem kojim se predstava bavi, odnosno "ne izneveriti adolescentsku generaciju i njihove probleme predstaviti onakvim kakvi jesu".

"Velika je odgovornost baviti se tom temom. Mi to postavljamo kao neku vrstu ispovesti gde će Andrijanu Molu glavni partner zapravo biti publika. Zadržavamo format dnevnika u kome on svoje misli plasira direktno publici", rekao je glumac.

Tanjug/Strahinja Aćimović

 

U predstavi rediteljke Tatjane Mandić Rigonat, Molovu ljubav Pandoru igra Ana Pavićević, školskog siledžiju Relja Janković, a najboljeg druga Najdžela Andrej Nježić.

"Već sama forma će napraviti vezu između predstave i publike", naglasio je Lero.

Prema njegovim rečima, predstavu mogu gledati sve generacije, od vrlo mladih do baka i deka, i da je to "apsolutno kvalitet predstave".

Nakon serije "Ubice mog oca", Lero bi ima mnnogo želja, ali oseća da se stvari dešavaju kako bi trebalo i pronalaze ga uloge koje mu pripadaju.

Lero u pozorištu "Duško Radović" igra u predstavama "Dečak s koferom", koja ima sličnu ciljnu adolescentsku grupu kao i "Tajni život Adrijana Mola" i "Snežna kraljica".

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu