Aktuelno iz kulture

Rijana oborila još jedan rekord na Spotifaju: Deset pesama pevačice sa Barbadosa skupilo po milijardu strimova

Komentari

Autor: Euronews

07/07/2023

-

07:47

Rijana oborila još jedan rekord na Spotifaju: Deset pesama pevačice sa Barbadosa skupilo po milijardu strimova
Rijana oborila još jedan rekord na Spotifaju: Deset pesama pevačice sa Barbadosa skupilo po milijardu strimova - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Pevačica i preduzetnica Rijana uspela je da obori novi muzički rekord, iako nije snimila studijski album duže od sedam godina.

Umetnica sa Barbadosa postala je prvi ženski izvođač sa deset pesama koje su dostigle milijardu strimova na Spotifaju. 

Dobitnica Gremi nagrade obeležila je važan uspeh objavom na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Poslednji album "Anti" Riri je objavila 2016. godine, a od tada i nekoliko singlova, među kojima i dve pesme za film "Crni panter: Vakanda zauvek" - "Born Again" i "Lift Me Up". Takođe je nastupila na dodeli Oskara i predvodila zabavu na poluvremenu Superboula, kada je objavila svoju drugu trudnoću.

Rijanine pesme koje su dostigle milijardu strimova na Spotifaju su: "Diamonds", "We Found Love" (sa Kelvinom Harisom), "Love on the Brain", "Stay" (sa Mikijem Ekom), "This Is What You Came For" (sa Kelvinom Harisom), "Needed Me", "Four Five Seconds" (sa Kanjeom Vestom i Polom Mekartnijem), "Work" (sa Drejkom), "Umbrella" (sa Džej Zijem) i "Love the Way You Lie" (sa Eminemom). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spotify (@spotify)

Pevačica je najavila da će ove godine svoje fanove konačno obradovati novim albumom, ali nije precizirala rokove, piše Euronews.

Rijana je rođena kao Robin Rijana Fenti i pod svojim prezimenom, inače, izgradila uspešnu poslovnu imperiju, koja ju je, uz muziku, učinila milijarderkom i najbogatijom ženom u muzičkoj industriji. Ona je na neko vreme pravila pauzu u stvaranju novih pesama, a u maju je donela na svet svoje prvo dete.

Komentari (0)

Kultura