Aktuelno iz kulture

Aron Tejlor Džonson o mogućnosti da se nađe u ulozi Džejmsa Bonda: "Ja radim šta mi se radi"

Komentari

Autor: Independent

15/08/2023

-

20:48

Aron Tejlor Džonson o mogućnosti da se nađe u ulozi Džejmsa Bonda: "Ja radim šta mi se radi"
Aron Tejlor Džonson - Copyright AP/Lee Jin-man

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Aron Tejlor Džonson jedan je od favorita za budućeg Džejmsa Bonda, barem kada je reč o britanskim kladionicama. Međutim, on na pitanje o tome da li bi sebe mogao da vidi u toj ulozi, dao neodređen odgovor.

Govoreći o svom novom superherojskom filmu "Lovac Krejven", koji bi u bioskopima trebalo da se nađe sledeće godine, Tejlor Džonson je na pitanje o mogućnosti dobijanja uloge 007, rekao: "Šta bude od Krejvena, može da otvori mnoge različite razgovore". 

Kada mu je novinar ukazao na to da vodi na kladinicama kao potencijalni budući Bond, Džonson je ponovo izbegao direktan komentar.

"Već sam ti rekao, ja radim šta mi se radi. To je moj put, radim šta intuitivno osećam da treba da radim. Nikad nisam donosio odluke na osnovu perspektiva drugih ljudi ili njihovih ocena i očekivanja. Ako to radite, izgubite razum. Izgubite osećaj samopouzdanja i izgubite dušu. Morate da shvatite šta je vama važno i šta deluje da je ispravno i morate da ostanete u skladu s onim što je pred vama. Ispred mene je Krejven", rekao je glumac.

Odgovarajući na pitanje šta je sledeće što planira u karijeri, rekao je da je usredsređen na to što trenutno drži u rukama, preneo je Independent.

"Proveo sam dve godine praveći Krejvena. Sav taj trud  ulažem u to da dobije svoje mesto - to je ono što radim", istakao je Tejlor Džonson.

Američki mediji pisali su da je Tejlor Džonson imao sastanak sa dugogodišnjom producentkinjom filmova o Džejmsu Bondu Barbarom Brokoli. 

Pored zvezde "Lovca Krejvena", na kladionicama najveće šanse za ulogu budućeg Bonda imaju Henri Kavil, ali i Džejms Norton, Papa Esiedu, pa čak i Kilijan Marfi, zvezda aktuelnog bioskopskog hita "Openhajmer".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura