Aktuelno iz kulture

Za one koji pažljivo čitaju oglase: Rolingstounsi reklamom o popravci stakla verovatno najavili novi album

Komentari

Autor: Tanjug

23/08/2023

-

18:13

Za one koji pažljivo čitaju oglase: Rolingstounsi reklamom o popravci stakla verovatno najavili novi album
Za one koji pažljivo čitaju oglase: Rolingstounsi reklamom o popravci stakla verovatno najavili novi album - Copyright Tanjug/AP/Scott Heppell

veličina teksta

Aa Aa

Grupa Rolingstonsi zaintrigirala je javnost tako što je otkrila ime svog novog albuma uz oglas za izmišljeni posao za popravku stakla u lokalnim novinama.

Oglas, koji se pojavio u listu Hakni Gazete, aludirao je na nekoliko najpoznatijih pesama benda.

"Naš prijateljski tim vam obećava zadovoljstvo. Kad kažeš daj mi sklonište, mi ćemo popraviti tvoje razbijene prozore", pisalo je u tekstu oglasa koji je u tekstu sadržao naslove hitova grupe.

Reklama je sadržala i nekoliko naznaka: minijaturnu verzija poznatog logotipa za Stounsa sa usnama koja se pojavila kao tačka iznad slova, a posao za popravku stakla datiran je na 1962. godinu, istu godinu kada je bend osnovan.

Veruje se da je naziv kompanije - "Hacknei Diamonds", naziv njihovog novog albuma - i koristi isti font kao i album Some Girls iz 1978. godine.

"Dobro došli u Hacknei Diamonds, specijaliste za popravku stakla: Ne ljutite se, popravite to. Otvaranje početkom septembra, ulica Mare, E8. Registrujte se za poziv na vvv.hackneidiamonds .com", piše.

Bend tek treba da potvrdi izlazak svog 31. studijskog albuma, prvog posle skoro 20 godina.

Oglas je prvi primetio Sajmon Harper, osnivač Kleš Magazina, koji ga je postavio na platformu X(Tviter), nekoliko dana nakon što se pojavio. 

Takođe se šuška da će se na albumu pojaviti Pol Makartni i Elton Džon, koji producira dobitnik Gremija Endru Vat.

Podcast Rolling Stonesa Hang Fire je rekao da bi najava albuma trebala da bude objavljena u septembru, a da će izdanje biti objavljeno u oktobru. 
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu