Aktuelno iz kulture

"Used To Be Young": Posle novog albuma, Majli Sajrus objavila još jedan singl

Komentari

Autor: Tanjug

29/08/2023

-

14:25

"Used To Be Young": Posle novog albuma, Majli Sajrus objavila još jedan singl
"Used To Be Young": Posle novog albuma, Majli Sajrus objavila još jedan singl - Copyright Prinstscreen YouTube/Miley Cyrus

veličina teksta

Aa Aa

Američka pop pevačica Majli Sajrus je objavila pesmu i spot "Used To Be Young" u izdanju diskografske kuće "Columbia Records" iz Njujorka.

Novi singl koji govori o sazrevanju, prati TV serijal "Endless Summer Vacation: Continued (Bacyard Sessions)", premijerno emitovan na kanalu ABC, a kasnije će se naći na redovnoj ponudi servisa "Hulu".

"Ova pesma sa poštovanjem govori o tome šta smo bili, ljubavi prema onome šta jesmo i slavljenju onoga šta ćemo postati. Osećam ponos kada razmišljam o svojoj prošlosti i optimista sam kada razmišljam o budućnosti", izjavila je pevačica Sajrus povodom izlaska numere.

Pop zvezda je dodala da je veoma zahvalna svojim vernim fanovima koji svakodnevno ostvaruju njene snove, oduševljena je postojanoj nepokolebljivoj podršci od njih, tako da je naglasila da je pesmu posvetila fanovima.

Majli je rekla da je za nju snimanje spota bilo “super emotivno” i da se spontano rasplakala videvši svoju majku iza kamere kako pleše uz njenu pesmu.

"To budi mnogo uspomena i osećanja, a retko stižemo da vidimo istinske ljudske emocije ovih dana", ocenila je Majli Sajrus.

Pesma "Used To Be Young" je prva nova muzika koju je Majli objavila nakon izlaska komercijalno uspešnog i od kritike visoko ocenjenog aktuelnog albuma “Endless Summer Vaction” (Columbia).

Numera "Used To Be Young" izlazi u vreme da obeleži jubilej – 10 godina od izlaska albuma "Bangerz" (2013) koji je premašio trostruki platinasti tiraž, na kome se našao i njen hit singl "Wrecking Ball".

Iz tog razloga pojaviće se specijalna, limitirana serija vinila sa bonus pesmom  "23".

Pevačica i glumica Majli Sajrus proslavila se ulogom u američkom sitkomu “Hana Montana” (2006 - 2011) od koga je kasnije nastao i dugometražni igrani film “Hanna Montanah: The Movie”. Serija je imala četiri sezone i skoro 100 epizoda.

Gostovala je i u nekada popularnoj seriji – sitkomu "Dva i po muškarca".

Majli Sajrus je objavila sledeće studijske albume: "Meet Miley Cyrus" (2007), "Breakout" (2008), "Can't Be Tamed" (2010), "Bangerz" (2013), "Miley Cyrus & Her Dead Petz" (2015), "Younger Now" (2017), "Plastic Hearts" (2020) i najnoviji "Endless Summer Vacation" (2023).

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura