Aktuelno iz kulture

Veliki povratak "kraljice romantičnih komedija": Meg Rajan i Dejvid Duhovni zvezde novog filma "What Happens Later"

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

31/08/2023

-

22:13

Veliki povratak "kraljice romantičnih komedija": Meg Rajan i Dejvid Duhovni zvezde novog filma "What Happens Later"
Veliki povratak "kraljice romantičnih komedija": Meg Rajan i Dejvid Duhovni zvezde novog filma "What Happens Later" - Copyright Printscreen YouTube/Rotten Tomatoes Trailers

veličina teksta

Aa Aa

Meg Rajan, kraljica ljubavnih komedija, posle dugogodišnje pauze, vratila se glumi u filmu "What Happens Later", u kom igra uz Dejvida Duhovnija. Rajan je takođe i režirala ovo ostvarenje, zasnovano na predstavi "Shooting Star" u kom se bivši ljubavni par posle više decenija razdvojenosti, ponovo sreće na snegom okovanom aerodromu.

Čekajući poletanje, koje kasni zbog lošeg vremena, Vila (Rajan) i Bil (Duhovni) primorani su da se dotaknu i razloga zbog kog su raskinuli pre više od dvadeset godina i otkrivaju da jedno drugo i dalje podjednako privlače i nerviraju kao i pre.

Rajan je za Entertainment Weekly rekla da romantične komedije "zaista funkcionišu kada su dva lika na suprotstavljenim stranama" i imaju ritam, intelekt, humor i dijalog koji ukazuje na njihovu kompatibilnost.

"Bilo je zabavno videti Dejvida koji postaje taj lik, za kog mislim da uopšte ne liči na njega. S druge strane, ja sa Vilom stvarno mogu da se povežem", rekla je glumica u intervjuu koji je snimljen pre štrajka sindikata SAG-AFTRA.

"Uronio je u svaku scenu u potpunosti. On je zabavan, pametan, drag i neodoljiv", rekla je Rajan.

"I dalje postoji pitanje: hoće li biti zajedno ili neće biti zajedno i zato je 'What Happens Later' na neki način romantična komedija. Takođe je o starijim ljudima, a i dalje je romantičan i seksi", objasnila je glumica.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura