Reflektor

Brendan Frejzer se u velikom stilu vraća u Holivud: Igra u dva nova filma Skorsezea i Barbakova

Komentari

Autor: Deadline

04/08/2021

-

20:29

Brendan Frejzer se u velikom stilu vraća u Holivud: Igra u dva nova filma Skorsezea i Barbakova
Brendana Frejzer - Copyright AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Brendan Frejzer pridružio se postavi novog filma Martina Skorsezea "Ubistva pod cvetnim mesecom", kao i ostvarenju Maksa Barbakova "Brothers", saznaje Dedlajn.

Dugoočekivana ekranizacija bestselera Dejvida Grina "Ubistva pod cvetnim mesecom" uključuje i Roberta De Nira i Leonarda Dikaprija i govori o seriji "nesrećnih slučajeva" dvadesetih godina prošlog veka u kojima su živote izgubili mnogi pripadnici plemena Osejdž. Njihov greh bio je što su naseljavali rezervat bogat naftom. Još nije poznato koju ulogu je dobio Frejzer.

Kada je reč o "Brothers" (u slobodnom prevodu, "Braća"), tema filma se i dalje drži u tajnosti, a poznato je samo to da će u filmu, pored Frejzera, igrati i Piter Dinklidž i Glen Klouz. Scenario potpisuju Mejkon Bler i Itan Koen.

Frejzera smo poslednji put mogli da vidimo u filmu "No Sudden Move", trileru Stivena Soderberga, koji je premijerno prikazan na Tribeka filmskom festivalu i seriji "Doom Patrol" na HBO Maks.

Deluje da se slavni glumac kog pamtimo po glavnoj ulozi u franšizi "Mumija", kao i ostvarenju "Džordž iz džungle", konačno vratio glumi, posle duže pauze. On je u velikom intervjuu za magazin GQ 2018. ispričao da je postao "persona non grata" u Holivudu, nakon što ga je seksualno zlostavljao bivši predsednik Holivudskog udruženja stranih medija Filip Berk.

Frejzer je tada rekao da je zbog napada pretrpeo traumu i upao u depresiju. Pored toga, ispričao je da su naporna snimanja "Mumije" ostavila velike posledice po njegovo zdravlje i da je zbog toga više puta operisan. Veliki udarac pretrpeo je i zbog razvoda od supruge Afton Smit, koji je finalizovan 2008. godine.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura