Reflektor

Svi bi novi film Klunija i Pita: Holivudski "rat" oko zvezda, glumcima se "smeši" po 20 miliona dolara

Komentari

Autor: Hollywood reporter

25/09/2021

-

14:55

Svi bi novi film Klunija i Pita: Holivudski "rat" oko zvezda, glumcima se "smeši" po 20 miliona dolara
Ocean's Eleven - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Prema pisanju Hollywood reportera ovih se danas odvija gotovo pravi rat u Holivudu oko novog projekta u koji su uključene glumačke zvezde Džordž Kluni i Bred Pit, kao i reditelj i scenarista Džon Vots.

Svi vodeći filmski studiji (Sony, Apple, Netflix, Amazon, Universal, MGM i WB) zainteresovani su, naime, da otkupe prava za novi film u kom će igrati dva verovatno najpopularnija glumca svetske kinematografije. Kako se navodi, reditelj Vots će ujedno biti i jedan od producenata, ali i autor scenarija za film o kome se i dalje sve drži u strogoj tajnosti.

Prema navodima američkog lista, oba glumca mogu očekivati da će im učešće u ovom projektu dopuni budžete sa po 20 ili čak i više od 20 miliona dolara.

Kluni i Pit su već godinama prijatelji, a sarađivali su zajedno na nekoliko uspešnih projekata. Izuzetno popularan bio je njihov filmski serijal "Igraj svoju igru" (prvi deo premijerno prikazan 2001), pojavili su se i u filmu "Ispovest opasnog uma", ali i u ostvarenju braće Koen "Spaliti nakon čitanja" (2008).

S druge strane, Džon Vots važi za miljenika studija Marvel i do sada je režirao čak tri nastavka priče o Spajdermenu. Prvi "Spajdermen: Povratak kući" premijerno je prikazan 2017, dve godine kasnije izašao je "Spajdermen: Daleko od kuće", koji je zaradio čak 1,1 milijardi dolara na blagajnama, a treći - "Spajdermen: Put bez povratka" očekuje se 17. decembra u bioskopima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura