Poznati

FOTO Bred Pit, Bredli Kuper i Leonardo Dikaprio među poznatima koji su pratili istorijski meč Đokovića i Medvedeva

Komentari

Autor: Euronews Srbija

13/09/2021

-

13:56

FOTO Bred Pit, Bredli Kuper i Leonardo Dikaprio među poznatima koji su pratili istorijski meč Đokovića i Medvedeva
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Finale ovogodišnjeg US Opena u kom je Novak Đoković izgubio istorijski meč protiv Danila Medvedeva, na tribinama je pratio veliki broj poznatih ličnosti, među kojima i Bred Pit, Bredli Kuper i Leonardo Dikaprio.

Kuper i Pit gaje dugogodišnje prijateljstvo, a Bred je u januaru 2020. svom kolegi javno zahvalio što mu je pomogao da se oslobodi zavisnosti od alkohola.

"Otreznio sam se zbog ovog lika i od tada sam svakim danom srećniji. On je jedno srce", rekao je Pit o Kuperu. 

Drugari su sedeli pored svojih kolega Džozefa Macela i Ramija Maleka.

Ovo nije prvi put da Kuper gleda Đokovića u finalu. Zvezda "Mamurluka u Las Vegasu" i veliki zaljubljenik u tenis i ranijih godina redovan je posetilac finala velikih turnira.

AP/Elise Amendola

 

U publici je primećen i Leonardo Dikaprio sa maskom na licu, dok je pored sedela i njegova devojka Kamila Morone.

Fotografi su u publici "uhvatili" i Bena Stilera i njegovu suprugu Kristin Tejlor. Komičar je takođe jedan od velikih zaljubljenika u tenis, a jednom prilikom ga je Rafael Nadal pozvao da s njim odigra brzi prijateljski meč na Indijan Velsu.

profimedia

 

U publici su primećeni i glumice Lupita Njongo i Lavern Koks, voditeljka Gejl King, bivša teniserka Marija Šarapova, kreatorka Vera Vong, glumci Spajk Li, Alek Boldvin i Pol Vesli i mnogi drugi.

Đoković sinoć nije uspeo da obori rekord postavljen još 1969. kao prvi teniser koji je pobedio u sva četiri velika turnira u jednoj godini.

Publika, koja mu obično nije naklonjena, ovog puta bila je na njegovoj strani, a mnogi poznati su kasnije na društvenim mrežama izrazili žaljenje što Novak nije uspeo da kompletira "kalendarski slem".

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin