Aktuelno iz kulture

Bred Pit "uhvaćen" na snimanju "Vavilona" u Kaliforniji nakon optužbi koje je protiv njega iznela Anđelina Džoli

Komentari

Autor: Daily Mail

11/09/2021

-

23:11

Bred Pit "uhvaćen" na snimanju "Vavilona" u Kaliforniji nakon optužbi koje je protiv njega iznela Anđelina Džoli
Bred Pit - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Bred Pit "uhvaćen" je ove nedelje na setu za novi film "Vavilon" (Babylon), koji se snima na obali u San Pedru u Kaliforniji.

Holivudsku zvezdu, između ostalog, prepoznatljivog glumca po ulogama u filmova "Sedam", "Borilački klub" i "Bilo jednom u Holivudu", fotografi su snimili na novom radnom zadatku, svega nekoliko dana pošto je njegova bivša supruga Anđelina Džoli u intervjuu za birtanski Gardijan iznela niz optužbi na njegov račun, prenosi Daily Mail.

Anđelina i Bred bili su jedan od najpoznatijih holivudskih parova i zajedno su proveli ukupno 12 godina. Međutim, u septembru 2016. podneli su zahtev za razvod koji je finalizovan tek tri godine kasnije. Podsetimo, bivši supružnici još se bore za starateljstvo nad decom, nakon što je Džoli protiv njega iznela optužbe za nasilje u porodici.

"Veliki Getsbi na steroidima"

Bred Pit (57) navodno u novom filmu igra izmišljenog lika, koji je zasnovan na životnoj priči legendarnog glumca, scenariste i reditelja Džona Gilberta. 

AP/Jordan Strauss

Bred Pit ovih dana snima u Kaliforniji

Radnja "Vavilona" je smeštena u zlatno doba Holivuda, dvadesetih godina 20. veka, i beleži prelaz sa nemih fimova na takozvane zvučne, a snimanje je počelo krajem avgusta.

Kako su pojedini mediji objavili, priča prati uspon i pad više zanimlijvih likova, a pojedini već opisuju da će publika imati priliku da gleda "Velikog Getsbija na steroidima".

Režiju potpisuje Dejmijen Šazel, koji je 2016. trijumfovao mjuziklom "La la land", osvajajući između ostalog i nagradu "Oskar" za najbolju režiju čime je postao najmlađi reditelj u istoriji koji je nagrađen tom prestižnom zlatnom statuom.

U filmu igraju i Margo Robi, Olivija Vajld, Tobi Megvajer, a u filmu je trebalo da igra i Ema Stoun, koja je decembra prošle godine napustila projekat zbog "preopterećenog rasporeda".

Paramaunt je najavio premijeru za 25. decembar 2022. godine, da bi pred bioskopskom publikom "Vavilon" startovao 6. januara.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura