Poznati

Dženifer Aniston: Mediji iskorišćavaju mlade zvezde devedesetih kao što je Britni Spirs

Komentari

Autor: InStyle

07/08/2021

-

10:47

Dženifer Aniston: Mediji iskorišćavaju mlade zvezde devedesetih kao što je Britni Spirs
Dženifer Aniston i Britni Spirs - Copyright profimedia, AP/Rich Fury

veličina teksta

Aa Aa

Dženifer Aniston odrastala je pod svetlima reflektora devedesetih, ali kaže da je slavu stečenu u mladosti skupo platila.

U septembarskom izdanju magazina InStyle zvezda serije "Prijatelji" izjavila je da su mediji vrebali mlade žene u to vreme, među kojima je bila i Britni Spirs.

"Hranili su se mladim, upečatljivim devojkama. Pola te dece započela je u 'Miki Maus klubu'. Imala sam sreće što me je odgajala veoma stroga majka, a tu prioritet nije bio da postanem poznata. Bio je: 'Uči, bavi se onim što radiš, nemoj se samo oslanjati na sreću'", ispričala je Aniston.

Dok se ona sama borila da zauzme svoje mesto među zvezdama, Spirs i mnogim drugim devojkama drugi su upravljali sudbinom, smatra glumica.

"Konobarisala sam godinama. Dobila sam ulogu za 'Bob's Big Boy' reklamu na svojoj 900. audiciji za reklame. Igrala sam u pozorištu na Long Ajlendu. Mislim da te devojčice (kao Spirs) nisu imale priliku da otkrivaju ko su. Definisali su ih spoljni faktori. Mediji su to koristili, zarađivali na njima, a to ih je onda koštalo mentalnog zdravlja. To je srceparajuće", rekla je Aniston.

Glumica, takođe, smatra da mediji predstavljaju zvezde na način koji jednostavno nije tačan.

"Moj nivo anksioznosti se smanjio tako što sam eliminisala nepotrebnu vrstu masnoće u životu, za koju sam mislila da je neophodna. Takođe sam shvatila da ne možete svima udovoljiti. I šta imate od toga ako ste samo pomalo svoji? Hajde da budemo potpuno ono ko smo. Mediji nas predstavljaju kao ljude koji samo putuju svetom i zabavljaju se na plažama. Ali postoji mnogo drugih stvari koje to uključuje", rekla je ona.

Zašto je odlučila da se druži samo sa vakcinisanima?

U istom intervjuu Eniston je govorila o svojoj odluci da iz života izbaci ljude koji nisu želeli da se vakcinišu, a ta izjava podigla je veliku prašinu u javnosti.

Mnogi njeni pratioci na Instagramu pitali su je zašto je tako odlučila, a Eniston im je odgovorila:

"Zato što ako vi nosite varijantu virusa, još možete da mi je prenesete. Možda ću se malo razboleti, ali neću otići u bolnicu ili umreti. Ali zato mogu preneti virus nekome drugom, ko nije vakcinisan i ko je ugroženog zdravlja i tako ću ugroziti njihov život", napisala je glumica.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin