Reflektor

VIDEO Pogledajte prvi trejler za spinof serije "Vikinzi"

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

27/09/2021

-

22:41

VIDEO Pogledajte prvi trejler za spinof serije "Vikinzi"
Prinskrin/Youtube/Netflix - Copyright Prinskrin/Youtube/Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Manje od godinu dana od emitovanja poslednje, šeste sezone serije "Vikinzi", objavljen je prvi trejler za spinof seriju "Vikinzi: Valhala" koja će biti prikazana na Netfliksu. 

Radnja novih nordijskih avantura samo se uslovno može nazvati nastavkom. Odigravaće se vekovima kasnije, na samom kraju vikinške ere. Ponovo ćemo moći da vidimo grad Kategat i njegovu prestonu dvoranu, u kojoj se Ragnar Lotbrok, Lagerta, Bjorn i drugi junaci spominju kao heroji iz prošlosti. Ali, to će biti jedine veze sa nedavno završenom serijom, čime je omogućeno da novu sagu isprate i gledaoci bez prethodnog znanja.

Glavni junak nove serije je Lief Erikson koji je prema vikinškim učenjima otkrio Severnu Ameriku pet vekova pre Kolumba, piše Entertejnment vikli.

Njega u novoj seriji igra Sem Korlet, a videćemo još i Fridu Gustavson, Lea Sutera, kao i Džona Kavanu, koji je igrao i u "Vikinzima". 

Iako je radnja serije mnogo nakon ere Ragnara Lotbroka, ipak će biti blisko povezana sa dešavanjima u originalnoj seriji, prvenstveno zbog istih lokacija i mitova svojstvenih severnim narodima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura